Обелваме яйцата и ги нарязваме на малки кубчета.
Измиваме кейла, отстраняваме твърдата дръжка и го нарязваме на ситно. Поставяме го в голяма салатена купа, добавяме щипка сол и масажираме леко за 2-3 минути.
Добавяме яйцата, ситно нарязания копър и нарязания пресен лук.
В малко бурканче смесваме всички съставки за овкусяване и разбъркваме енергично.
Заливаме салатата с дресинга и разбъркваме внимателно.
Съставки
Инструкции
Обелваме яйцата и ги нарязваме на малки кубчета.
Измиваме кейла, отстраняваме твърдата дръжка и го нарязваме на ситно. Поставяме го в голяма салатена купа, добавяме щипка сол и масажираме леко за 2-3 минути.
Добавяме яйцата, ситно нарязания копър и нарязания пресен лук.
В малко бурканче смесваме всички съставки за овкусяване и разбъркваме енергично.
Заливаме салатата с дресинга и разбъркваме внимателно.