Рендосайте всички зеленчуци. Посолете и изчакайте 10 мин.
След това изстискайте добре водата от зеленчуците и добавете яйцето, ситно нарязаните лук, магданоз и мента. Поръсете още сол и пипер на вкус.
Изстискайте сиренето от водата. Омесете заедно със зеленчуковата смес.
Оформете кюфтенца и оставете за 10 минути в хладилник.
Сгответе в тиган с авокадово олио на слаба - до средна температура. Преобръщайте, докато не станат златисти.
Ситно нарязани: люта чушка и магданоз, смачканото чесънче, смесете заедно с рендосания джинджифил.
Забъркайте с останалите съставки в купичка и полейте готовите кюфтенца.
Съставки
Инструкции
Рендосайте всички зеленчуци. Посолете и изчакайте 10 мин.
След това изстискайте добре водата от зеленчуците и добавете яйцето, ситно нарязаните лук, магданоз и мента. Поръсете още сол и пипер на вкус.
Изстискайте сиренето от водата. Омесете заедно със зеленчуковата смес.
Оформете кюфтенца и оставете за 10 минути в хладилник.
Сгответе в тиган с авокадово олио на слаба - до средна температура. Преобръщайте, докато не станат златисти.
Ситно нарязани: люта чушка и магданоз, смачканото чесънче, смесете заедно с рендосания джинджифил.
Забъркайте с останалите съставки в купичка и полейте готовите кюфтенца.