Добре дошли във Functional Bodies!

Top

Политика на поверителност

Functional Bodies > Политика на поверителност

Информация относно Администратора на лични данни

Наименование “Функшънъл Бодис” ЕООД

ЕИК/БУЛСТАТ : BG206093611

Седалище и адрес на управление: гр. София, ж.к. Люлин блок 114, Вход А, ет.4, ап. 9

E-mail: functionalbodiesbg@gmail.com

Телефон.: 0878161637

Информация относно компетентния надзорен орган

Наименование: Комисия за защита на личните данни

Седалище и адрес на управление: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2

Данни за кореспонденция: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2

Телефон:02 915 3 518

Email: kzld@government.bg, kzld@cpdp.bg

Уеб сайт: www.cpdp.bg

Основание за събиране и обработване на Вашите лични данни

  1. “Функшънъл Бодис” ЕООД събира и обработва Вашите лични данни само и единствено за да Ви изпрати оферта по предлаганите от нас услуги, като изрично получава Вашето съгласие.
  2. “Функшънъл Бодис” ЕООД спазва следните принципи
    • законосъобразност, добросъвестност и прозрачност.
    • ограничение на целите на обработване.
  3. Видове данни, които “Функшънъл Бодис” ЕООД събира
    • Ваши индивидуализиращи данни (име и фамилия, електронна поща, телефон)

Цел за която се събират данните: изпращане на оферта по предлаганите от нас услуги

  1. “Функшънъл Бодис” ЕООД не събира и не обработва лични данни, които се отнасят за следното:
    • разкриват расов или етнически произход;
    • разкриват политически, религиозни или философски убеждения, или членство в синдикални организации;
    • генетични и биометрични данни, данни за здравословното състояние или данни за сексуалния живот или сексуалната ориентация.
  2. Срок на съхранение на личните Ви данни
    “Функшънъл Бодис” ЕООД съхранява Вашите лични данни 300 дни след изпращане на поръчката.
  3. Вашите права при събирането, обработването и съхранението на личните ви данни

Оттегляне на съгласието за обработване на личните Ви данни

Ако не желаете всички или част от Вашите лични данни да продължат да бъдат обработвани от “Функшънъл Бодис” ЕООД за конкретна или за всички цели на обработване, Вие можете по всяко време да оттеглите съгласието си за обработка чрез искане в свободен текст.

Право на достъп

Вие имате право да изискате и получите от “Функшънъл Бодис” ЕООД потвърждение дали се обработват лични данни, свързани с Вас.

Право на коригиране или попълване

Вие можете да коригирате или попълните неточните или непълните лични данни, свързани с Вас с отправяне на искане до “Функшънъл Бодис” ЕООД.

Право на изтриване

Вие имате правото да поискате от “Функшънъл Бодис” ЕООД изтриване на свързаните с Вас лични данни, а “Функшънъл Бодис” ЕООД има задължението да ги изтрие без ненужно забавяне.

Право на ограничаване

Вие имате право да изискате от “Функшънъл Бодис” ЕООД да ограничи обработването на свързаните с Вас данни.

Право на преносимост

Вие можете да поискате от “Функшънъл Бодис” ЕООД директно да прехвърли Вашите лични данни към посочен от Вас администратор, когато това е технически осъществимо.

Право на възражение

Вие можете да възразите по всяко време срещу обработването на лични данни от “Функшънъл Бодис” ЕООД