За нас

Здравейте, приятнo ни е да се запознаем! Ние сме Емилия и Иван. Но за вас сме Еми и Ванката! Забравете за официалностите, защото ние сме ваши приятели, хората, които ще ви покажат как да промените или подобрите начина си на живот, за да покажете своето най-добро АЗ.

КОИ СМЕ НИЕ?

Еми е жена – войн!
Майка, съпруга, професионалист, любител – кулинар, експериментатор, треньор с хъс за все по-големи постижения….Еми е менторът, който е до вас по пътя към постигането към вашето по-красиво тяло. Тя ще ви мотивира и ще бъде опора. Ще ви критикува, но и ще ви помогне да станете, когато усещате, че нямате сила. Тя е вашата най-силна черта, която дори не сте подозирали, че имате!

 

До Еми винаги е Иван! Половинката на това уникално дуо, без което вашата цел няма как да се реализира. Иван е луда глава, но знае какво е дисциплина (и държи на нея), има зад гърба си стотици часове спорт, усилия и изпитания на волята, за да намери най-добрия баланс, който да пасва перфектно на всеки човек. Иван е човекът, който ще ви накара да се изпотите, но ще ви докаже, че това е най-добрия път за постигане на идеално тяло, ще ви нахъсва, ще ви подлуди дори, но накрая ще разберете, че го прави само с мисълта за всеки един от вас.

 

Еми и Иван са Баланс. Те са двете половини на едно тяло, което е перфектното съотношение на Здраве, Фунционалност, Красота.
Добре дошли в света на Functional Bodies!

Дипломи и сертификати

0
Вашата количка е празна!

Все още не те добавили нищо.

Към магазина

Този сайт използва "бисквитки", за да подобри предлаганите услуги.