![](https://functionalbodies.bg/wp-content/uploads/2020/05/fb-logo-small.png)
![](https://functionalbodies.bg/wp-content/uploads/2024/05/Bagel_600x400pix.jpg)
В голяма купа смесваме млякото, брашното и солта.
Оставяме тестото настрана за 5 минути.
Оформяме малки питки. С помощта на сламка или шишче правим дупки в средата на бейгълите.
Навлажняваме ги отгоре и поръсваме със семената или ядките.
Разпределяме ги в тава, покрита с хартия за печене.
Печем на 190 градуса (функция с вентилатор) за 30 минути или докато не станат златисти отгоре.
Насладете се и наздраве! 😋 🌿
Съставки
Инструкции
В голяма купа смесваме млякото, брашното и солта.
Оставяме тестото настрана за 5 минути.
Оформяме малки питки. С помощта на сламка или шишче правим дупки в средата на бейгълите.
Навлажняваме ги отгоре и поръсваме със семената или ядките.
Разпределяме ги в тава, покрита с хартия за печене.
Печем на 190 градуса (функция с вентилатор) за 30 минути или докато не станат златисти отгоре.
Насладете се и наздраве! 😋 🌿