Брюкселско зеле на Фурна

АвторFunctional BodiesКатегория
ПРОДУКТИ
 500 гр Брюкселско зеле
 ½ чаша Червени боровинки
 4 с.л. Кокосово масло
 100 гр Сурови лешници
 сол и черен пипер на вкус
Как да приготвим:
1

Измийте, почистете и разрежете на половинки малките зелки.

2

Наредете ги в тава за печене, без да се застъпват.

3

Разнесете добре разтопеното кокосово масло, солта и черния пипер, така че да покрие всички зелчици.

4

Поръсете с боровинките и лешниците.

5

Печете във фурната на 180 градуса до златисто.

Съставки

ПРОДУКТИ
 500 гр Брюкселско зеле
 ½ чаша Червени боровинки
 4 с.л. Кокосово масло
 100 гр Сурови лешници
 сол и черен пипер на вкус

Инструкции

Как да приготвим:
1

Измийте, почистете и разрежете на половинки малките зелки.

2

Наредете ги в тава за печене, без да се застъпват.

3

Разнесете добре разтопеното кокосово масло, солта и черния пипер, така че да покрие всички зелчици.

4

Поръсете с боровинките и лешниците.

5

Печете във фурната на 180 градуса до златисто.

Notes

Брюкселско зеле на Фурна
Може би ще харесате
0
Your Cart is Empty!

Все още не те добавили нищо.

Към магазина

Този сайт използва "бисквитки", за да подобри предлаганите услуги.