

ПРОДУКТИ
500 гр Брюкселско зеле
½ чаша Червени боровинки
4 с.л. Кокосово масло
100 гр Сурови лешници
сол и черен пипер на вкус
Как да приготвим:
1
Измийте, почистете и разрежете на половинки малките зелки.
2
Наредете ги в тава за печене, без да се застъпват.
3
Разнесете добре разтопеното кокосово масло, солта и черния пипер, така че да покрие всички зелчици.
4
Поръсете с боровинките и лешниците.
5
Печете във фурната на 180 градуса до златисто.
Съставки
ПРОДУКТИ
500 гр Брюкселско зеле
½ чаша Червени боровинки
4 с.л. Кокосово масло
100 гр Сурови лешници
сол и черен пипер на вкус
Инструкции
Как да приготвим:
1
Измийте, почистете и разрежете на половинки малките зелки.
2
Наредете ги в тава за печене, без да се застъпват.
3
Разнесете добре разтопеното кокосово масло, солта и черния пипер, така че да покрие всички зелчици.
4
Поръсете с боровинките и лешниците.
5
Печете във фурната на 180 градуса до златисто.