Добре дошли във Functional Bodies!

Top

Чипс от Кейл

АвторFunctional BodiesКатегория
Съставки:
 Кейл
 Сол
 Черен пипер
 Куркума
 разтопено Кокосово масло
Начин на приготвяне:
1

Измийте кейла и премахнете дръжките му. Подсушете го много добре с кухненска кърпа или с центрофуга, трябва да е напълно сух.

2

Накъсайте листата в удобен за вас размер и ги подредете в постлана с хартия за печене тава. Нека листата да не се застъпват по между си, а да има разстояние между тях.

3

След като сте подредили кейла в тавата, сложете подправките отгоре и поръсете с кокосово масло. За най-вкусен резултат върху всяко едно листенце кейл трябва д аима подправки и малко кокосово масло.

4

Печем на 150 градуса за 15 минути, след това обръщаме листенцата за още 15 минути от другата страна.

Съставки

Съставки:
 Кейл
 Сол
 Черен пипер
 Куркума
 разтопено Кокосово масло

Инструкции

Начин на приготвяне:
1

Измийте кейла и премахнете дръжките му. Подсушете го много добре с кухненска кърпа или с центрофуга, трябва да е напълно сух.

2

Накъсайте листата в удобен за вас размер и ги подредете в постлана с хартия за печене тава. Нека листата да не се застъпват по между си, а да има разстояние между тях.

3

След като сте подредили кейла в тавата, сложете подправките отгоре и поръсете с кокосово масло. За най-вкусен резултат върху всяко едно листенце кейл трябва д аима подправки и малко кокосово масло.

4

Печем на 150 градуса за 15 минути, след това обръщаме листенцата за още 15 минути от другата страна.

Чипс от Кейл
Може би ще харесате

Този сайт използва "бисквитки", за да подобри предлаганите услуги.