

Измийте кейла и премахнете дръжките му. Подсушете го много добре с кухненска кърпа или с центрофуга, трябва да е напълно сух.
Накъсайте листата в удобен за вас размер и ги подредете в постлана с хартия за печене тава. Нека листата да не се застъпват по между си, а да има разстояние между тях.
След като сте подредили кейла в тавата, сложете подправките отгоре и поръсете с кокосово масло. За най-вкусен резултат върху всяко едно листенце кейл трябва д аима подправки и малко кокосово масло.
Печем на 150 градуса за 15 минути, след това обръщаме листенцата за още 15 минути от другата страна.
Съставки
Инструкции
Измийте кейла и премахнете дръжките му. Подсушете го много добре с кухненска кърпа или с центрофуга, трябва да е напълно сух.
Накъсайте листата в удобен за вас размер и ги подредете в постлана с хартия за печене тава. Нека листата да не се застъпват по между си, а да има разстояние между тях.
След като сте подредили кейла в тавата, сложете подправките отгоре и поръсете с кокосово масло. За най-вкусен резултат върху всяко едно листенце кейл трябва д аима подправки и малко кокосово масло.
Печем на 150 градуса за 15 минути, след това обръщаме листенцата за още 15 минути от другата страна.