ПЪЛНЕНИ РИБКИ – ЧУШЧИЦИ (веган рецепта)

АвторFunctional BodiesКатегория
Необходими продукти:
 10 Зелени рибки - чушки
 1 чаша Кашу (добре е да накиснете кашуто предварително, за да се смели по-лесно)
 2 ч.л. Хранителна мая
 4 с.л. Зехтин
 2 скилидки Чесън
 ½ връзка Магданоз
 1 ч.л. Тахан от бял сусам
 100 гр Бадемово брашно или панко трохи
 Сол, червен и черен пипер на вкус
 3 с.л. вода
Как да приготвим:
1

Разполовете чушките и почистете от семките.

2

Наредете ги в тава с отвора нагоре, леко посолявате и добавяте 1 с.л. зехтин в/у тях.

3

Печете на 200 градуса за 2,3 минути.

4

Поставете в блендера всички съставки, без бадемовото брашно, Блендирайте до получаване на смес, подобна на крема сирене.

5

Напълнете чушките и отгоре поръсете с брашното от бадеми.

6

Печете във фурната на 220 градуса само на горен реотан, докато не се зачервят поръсените трохи.

Съставки

Необходими продукти:
 10 Зелени рибки - чушки
 1 чаша Кашу (добре е да накиснете кашуто предварително, за да се смели по-лесно)
 2 ч.л. Хранителна мая
 4 с.л. Зехтин
 2 скилидки Чесън
 ½ връзка Магданоз
 1 ч.л. Тахан от бял сусам
 100 гр Бадемово брашно или панко трохи
 Сол, червен и черен пипер на вкус
 3 с.л. вода

Инструкции

Как да приготвим:
1

Разполовете чушките и почистете от семките.

2

Наредете ги в тава с отвора нагоре, леко посолявате и добавяте 1 с.л. зехтин в/у тях.

3

Печете на 200 градуса за 2,3 минути.

4

Поставете в блендера всички съставки, без бадемовото брашно, Блендирайте до получаване на смес, подобна на крема сирене.

5

Напълнете чушките и отгоре поръсете с брашното от бадеми.

6

Печете във фурната на 220 градуса само на горен реотан, докато не се зачервят поръсените трохи.

ПЪЛНЕНИ РИБКИ – ЧУШЧИЦИ (веган рецепта)
Може би ще харесате
0
Вашата количка е празна!

Все още не те добавили нищо.

Към магазина

Този сайт използва "бисквитки", за да подобри предлаганите услуги.