

Съставки:
1 чч Кафява или Зелена леща, предварително накисната за 12-18 часа
2 стръка Целина
1 глава Лук
2 бр Моркови
3 сл Гхи
2 чл Доматена паста
3 скилидки Чесън
5 чч Зеленчуков бульон
750 мл Доматен сок
Мащерка
Кимион
Босилек
Риган
Сол
Черен пипер
Сок от 1/2 Лимон
4 листа от Кейл, изчистени от дръжките и нарязани на ситно
Начин на приготвяне:
1
В тенджера поставете лука, морковите, целината, гхи, лещата, бульона, подправките и доматената паста.
2
Оставете да покъкри на тих огън за около 20-30 минути.
3
След това добавете доматения сок и оставете да покъкри за 10 минути.
4
След като изключите котлона, добавете кейла и сока от лимон.
Съставки
Съставки:
1 чч Кафява или Зелена леща, предварително накисната за 12-18 часа
2 стръка Целина
1 глава Лук
2 бр Моркови
3 сл Гхи
2 чл Доматена паста
3 скилидки Чесън
5 чч Зеленчуков бульон
750 мл Доматен сок
Мащерка
Кимион
Босилек
Риган
Сол
Черен пипер
Сок от 1/2 Лимон
4 листа от Кейл, изчистени от дръжките и нарязани на ситно
Инструкции
Начин на приготвяне:
1
В тенджера поставете лука, морковите, целината, гхи, лещата, бульона, подправките и доматената паста.
2
Оставете да покъкри на тих огън за около 20-30 минути.
3
След това добавете доматения сок и оставете да покъкри за 10 минути.
4
След като изключите котлона, добавете кейла и сока от лимон.