Добре дошли във Functional Bodies!

Top

Спаначена веган рязадка

Ястието е подходящо за трапезата на Бъдни вечер.

Необходими продукти:
 1 по-голяма глава лук шалот
 2 скилидки чесън
 200 гр спанак
 олио от авокадо за задушаване
 250 гр накиснати ядки кашу
 сок и кора от 1/2 лимон
 2 с.л. хранителна мая
 100 мл вода
 сол и пипер на вкус
Стъпки по приготвяне:
1

В тиган загрейте малко олио от авокадо и задушете нарязаните лук и чесън за 2 минутки.

2

Добавете спанака за още 2 мин.

3

В блендер разбийте добре накиснатите за два, три часа ядки кашу заедно с лимоновия сок и кората, солта, пипера и маята.

4

Долейте вода, за да получите по-кремообразна и гладка смес.

5

Прибавете задушените зеленчуци и блендирайте отново.

6

Сервирайте с нарязани на пръчици морков, чушка и целина.

Съставки

Необходими продукти:
 1 по-голяма глава лук шалот
 2 скилидки чесън
 200 гр спанак
 олио от авокадо за задушаване
 250 гр накиснати ядки кашу
 сок и кора от 1/2 лимон
 2 с.л. хранителна мая
 100 мл вода
 сол и пипер на вкус

Инструкции

Стъпки по приготвяне:
1

В тиган загрейте малко олио от авокадо и задушете нарязаните лук и чесън за 2 минутки.

2

Добавете спанака за още 2 мин.

3

В блендер разбийте добре накиснатите за два, три часа ядки кашу заедно с лимоновия сок и кората, солта, пипера и маята.

4

Долейте вода, за да получите по-кремообразна и гладка смес.

5

Прибавете задушените зеленчуци и блендирайте отново.

6

Сервирайте с нарязани на пръчици морков, чушка и целина.

Спаначена веган рязадка
Може би ще харесате
Ask ChatGPT
Set ChatGPT API key
Find your Secret API key in your ChatGPT User settings and paste it here to connect ChatGPT with your Tutor LMS website.

Този сайт използва "бисквитки", за да подобри предлаганите услуги.