Спаначена веган рязадка

Ястието е подходящо за трапезата на Бъдни вечер.

Необходими продукти:
 1 по-голяма глава лук шалот
 2 скилидки чесън
 200 гр спанак
 олио от авокадо за задушаване
 250 гр накиснати ядки кашу
 сок и кора от 1/2 лимон
 2 с.л. хранителна мая
 100 мл вода
 сол и пипер на вкус
Стъпки по приготвяне:
1

В тиган загрейте малко олио от авокадо и задушете нарязаните лук и чесън за 2 минутки.

2

Добавете спанака за още 2 мин.

3

В блендер разбийте добре накиснатите за два, три часа ядки кашу заедно с лимоновия сок и кората, солта, пипера и маята.

4

Долейте вода, за да получите по-кремообразна и гладка смес.

5

Прибавете задушените зеленчуци и блендирайте отново.

6

Сервирайте с нарязани на пръчици морков, чушка и целина.

Съставки

Необходими продукти:
 1 по-голяма глава лук шалот
 2 скилидки чесън
 200 гр спанак
 олио от авокадо за задушаване
 250 гр накиснати ядки кашу
 сок и кора от 1/2 лимон
 2 с.л. хранителна мая
 100 мл вода
 сол и пипер на вкус

Инструкции

Стъпки по приготвяне:
1

В тиган загрейте малко олио от авокадо и задушете нарязаните лук и чесън за 2 минутки.

2

Добавете спанака за още 2 мин.

3

В блендер разбийте добре накиснатите за два, три часа ядки кашу заедно с лимоновия сок и кората, солта, пипера и маята.

4

Долейте вода, за да получите по-кремообразна и гладка смес.

5

Прибавете задушените зеленчуци и блендирайте отново.

6

Сервирайте с нарязани на пръчици морков, чушка и целина.

Спаначена веган рязадка
Може би ще харесате
0
Вашата количка е празна!

Все още не те добавили нищо.

Към магазина

Този сайт използва "бисквитки", за да подобри предлаганите услуги.