Безглутенови соленки със сирене

АвторFunctional BodiesКатегория
Необходими продукти:
 130 гр Овесени ядки (блендирани в сух блендер, за да станат на брашно)
 90 гр Бадеми (блендирани в сух блендер, за да станат на брашно)
 25 гр Кокосово брашно
 25 гр Нишесте от тапиока или обикновено нишесте
 4 с.л. Краве или кокосово масло
 150 гр Козе сирене
 3 яйца
 2 щипки сол
 Самардала
 Сода бикарбонат на върха
 Сусамово или белено слънчогедово семе
Как да приготвим:
1

Смесете много добре всички сухи съставки, без сусамовото семе.

2

Добавете разбитите яйцата и разтопеното масло. Размесете тесто и добавете намачканото козе сирене.

3

Оформете еднакви топчета с помощта на чаена лъжичка.

4

Наредете ги в тава върху хартия за печене. Поръсете отгоре семената, като ги притиснете леко с лъжичка, за да залепнат.

5

Печете около 15-20 минути във фурна с вентилатор на 180 градуса.

Съставки

Необходими продукти:
 130 гр Овесени ядки (блендирани в сух блендер, за да станат на брашно)
 90 гр Бадеми (блендирани в сух блендер, за да станат на брашно)
 25 гр Кокосово брашно
 25 гр Нишесте от тапиока или обикновено нишесте
 4 с.л. Краве или кокосово масло
 150 гр Козе сирене
 3 яйца
 2 щипки сол
 Самардала
 Сода бикарбонат на върха
 Сусамово или белено слънчогедово семе

Инструкции

Как да приготвим:
1

Смесете много добре всички сухи съставки, без сусамовото семе.

2

Добавете разбитите яйцата и разтопеното масло. Размесете тесто и добавете намачканото козе сирене.

3

Оформете еднакви топчета с помощта на чаена лъжичка.

4

Наредете ги в тава върху хартия за печене. Поръсете отгоре семената, като ги притиснете леко с лъжичка, за да залепнат.

5

Печете около 15-20 минути във фурна с вентилатор на 180 градуса.

Notes

Безглутенови соленки със сирене
Може би ще харесате
0
Your Cart is Empty!

Все още не те добавили нищо.

Към магазина

Този сайт използва "бисквитки", за да подобри предлаганите услуги.