Във фурната изпечете доматчетата, лука, лютата чушка и накрая добавете и чесъна, за да не загори. Салсата може да се приготви със сурови или сварени зеленчуци по желание.
Обелете томатиото, чушката и добавете всички съставки в блендер. Блендирайте за кратко, докато получите ситно нарязана консистенция като на салса. Можете да сервирате с малко зехтин за вкус.
Салсата може да се хапва с печено месо, царевичен чипс или тако.
Съставки
Инструкции
Във фурната изпечете доматчетата, лука, лютата чушка и накрая добавете и чесъна, за да не загори. Салсата може да се приготви със сурови или сварени зеленчуци по желание.
Обелете томатиото, чушката и добавете всички съставки в блендер. Блендирайте за кратко, докато получите ситно нарязана консистенция като на салса. Можете да сервирате с малко зехтин за вкус.
Салсата може да се хапва с печено месо, царевичен чипс или тако.