Салса Верде

АвторFunctional BodiesКатегория
Съставки:
 500 г Томатио или зелен Домат
 1 бр Лайм - сокът
 ½ връзка пресен Кориандър или Магданоз
 5 скилидки Чесън
 1 глава Лук
 1 бр Люта чушка
 Сол
 Черен пипер
Начин на приготвяне:
1

Във фурната изпечете доматчетата, лука, лютата чушка и накрая добавете и чесъна, за да не загори. Салсата може да се приготви със сурови или сварени зеленчуци по желание.

2

Обелете томатиото, чушката и добавете всички съставки в блендер. Блендирайте за кратко, докато получите ситно нарязана консистенция като на салса. Можете да сервирате с малко зехтин за вкус.

3

Салсата може да се хапва с печено месо, царевичен чипс или тако.

Съставки

Съставки:
 500 г Томатио или зелен Домат
 1 бр Лайм - сокът
 ½ връзка пресен Кориандър или Магданоз
 5 скилидки Чесън
 1 глава Лук
 1 бр Люта чушка
 Сол
 Черен пипер

Инструкции

Начин на приготвяне:
1

Във фурната изпечете доматчетата, лука, лютата чушка и накрая добавете и чесъна, за да не загори. Салсата може да се приготви със сурови или сварени зеленчуци по желание.

2

Обелете томатиото, чушката и добавете всички съставки в блендер. Блендирайте за кратко, докато получите ситно нарязана консистенция като на салса. Можете да сервирате с малко зехтин за вкус.

3

Салсата може да се хапва с печено месо, царевичен чипс или тако.

Салса Верде
Може би ще харесате
0
Вашата количка е празна!

Все още не те добавили нищо.

Към магазина

Този сайт използва "бисквитки", за да подобри предлаганите услуги.