бонус към програмата: хранителна добавка за премахване на целулит на стойност 42 лева + 7-дневна детокс програма на стойност 49.99 лева

Първата антицелулитна
онлайн програма в България от професионалисти с над 15 години опит.

Научи доказан и лесен начин да разградиш целулита на дупето, бедрата и паласките в домашни условия с 3-d упражнения за
ПО-МАЛКО ОТ 20 МИНУТИ НА ДЕН.


Кажи здравей на стегнатото

дупе и секси бедрата.

Включи се в програмата
Какво получаваш?

✅ Вечен достъп до 3-Д упражненията, които да правиш, за да премахнеш трайно целулита


✅ БОНУС #1 Бърз трик за подобряване на инсулиновата чуствителност с Канела и Вода.


✅ БОНУС #2 Съвети как да не огладняваме когато имаме 16 часа, в които не се яде храна.


✅ БОНУС #3 Съвет за много енергия с Бронирано кафе.


✅ БОНУС #4 Съвет за намаляване на подкожните мазнини с помоща на ябълков оцет.


✅ БОНУС #5 Съвет за бързо възстановяване след тренировка с контрастни душове.


✅ БОНУС #6 5 основни съвета за хранене.


✅ БОНУС #7 Съвет за намаляване на мускулната треска.


✅ БОНУС #8 Съвети за 3 те най-добри добавки за сваляне на мазнини


✅ БОНУС #9 Хранителни режими, които ще забързат разграждането на целулита

✅ БОНУС #10 Хранителна добавка за прмахване на целулита "Linea No 1 Derma"

От 199 лв. само 99 лв.

2380 жени купиха тази програма!

Промоцията с бонус добавка изтича след:

Дни
Часове
Минути
Секунди

Промоцията: програма + добавка е валидна до 21.06 в 23:59 ч.

Попитайте всяка жена на улицата какво е определението за „целулит“ и ще получите всякакви отговори...

От „токсични мастни образувания“ до „мастни ивици , които се простират надолу по кожата“... и още хиляди други определения.

Истината е, че няма такова нещо като целулит

Думата „целулит“ е хитро измислена преди няколко десетилетия в европейски център за красота, за да опише нагънатия, набръчкан и сенчест вид на кожата в проблемните зони на женското тяло (дупе, ханш, бедра, крака, корем и т.н....)

На кратко: Целулитът се оказва един хитър маркетингов трик.

Вероятно си мислиш:

Да, но аз имам този проблем генетично или щом вече имам целулит, не може да го премахна. Това е от възрастта, вече е късно да се преборя с целулита.
Всичко това не е вярно. Напълно възможно е!

Нормално е да мислиш всичко това.

Най-вероятно си пробвала всичко до сега и нищо не е работило. Важното е да знаеш, че това не е поредното магическо хапче или крем за мазане. Също така, няма да е нужно да платиш стотици левове за процедури, които дори са опасни за здравето ти.
Всички тези празни обещания са вече в миналото...

това, от което се нуждаеш, е нещо, което работи сега и то бързо + да изглеждаш секси и то НЕ моментно, а завинаги!

Когато се погледнеш в огледалото или си на плажа, да сияеш.

Вече няма да е нужно да се чувстваш депресирана, ядосана и да завиждаш на другите жени за това, че изглеждат добре. Ниското самочувствие ще бъде в миналото.

От всички тези методи, които си опитвала през годините, винаги си знаела, че има нещо, което ще проработи, просто е трябвало да го намериш.

Днес е обратното - то те намери!

И ако си като повечето жени, които имат този проблем, тогава вероятно вече знаеш, че всички стари процедури не само не помагат, но и са адски скъпи, дори понякога опасни за здравето.

Аз също бях там…

Казвам се Емилия и съм на 40 години, омъжена за любящ съпруг, майка на 3 прекрасни деца, професионален треньор от над 10 години.

Със съпруга ми сме имали над 1 000 клиента в нашите индивидуални тренировки. През 2018 нашият екип беше част от подготовката на 13тият българин изкачил Еверест: Слави Несторов.

Като жена, която цени красотата съм опитвала стотици методи и процедури, които просто не работят. Точно това е причината да създам 3-Д методът за трайно премахване на целулит, който не само ще ти помогне само с 20 минути на ден да се справиш с проблема, но и ще те направи по жизнена и подмладена. Без опасност за здравето ти.

5 важни неща, които трябва да знаеш за целулита:

1. Не можете да се отървете от целулита, като втривате овлажняващ лосион или крем по кожата върху зоните на проблемните места. Въпреки факта, че на пазара има десетки предполагаеми „кремове за намаляване на целулита“, няма как някой от тях, колкото и скъп да е, да се отърве от целулита ти. Целулитът не е кожен проблем. Целулитът е проблем, свързан с атрофиралите мускулни влакна под "целулитни" зони. Тъй като проблемът е под повърхността; невъзможно е кремовете, лосионите или геловете да имат някакво физиологично въздействие върху целулита.

2. Рискованите и скъпи медицински процедури могат само да намалят банковата ви сметка, но не и вашите проблеми с целулита. Има много оплаквания на жени, които са със сериозно белези или рани. Така че избягвайте това, без значение колко добри са обещанията. Доказано е, че болезнените и опасни процедури, вариращи от ролки с топлинен лазер до обвиване на тялото, са напълно неефективни по отношение на лечението на целулита.

3. Целулитът не е генетичен проблем и няма да го имаш завинаги. Понякога може да видим как майка и дъщеря имат целулит по долната част на тялото, но това не се дължи на генетиката, а на това, че и двете жени не са намерили начин да повдигнат, тонизират и заздравят мускулните слоеве под проблемните зони.

4. Можете да се отървете от целулита, независимо от вашата възраст. Тъй като целулитът е структурен проблем (атрофирал мускулен слой) - той може да бъде коригиран с прости и нежни тонизиращи движения, насочени към проблемните области. Този тип движения могат да бъдат изпълнявани от всяка жена, независимо от възрастта й... И няма значение дали целулитът е започнал в ранните тийнейджърски години - или след бременността - или след менопауза - това все още е структурен проблем, който е резултат от нетренирани мускули под проблемните зони.

5. Единственият доказан начин да се отървеш трайно от целулита, е...

...чрез поредица от прости, но все пак специално насочени движения на долната част на тялото - които правилно стимулират мускулните слоеве на краката, дупето, ханша, бедрата и корема...Тези нежни, подобряващи тялото движения, се фокусират върху повдигането, оформянето и тонизирането на мускулните слоеве, така че те леко да се притискат навън към кожата - за да върнат гладкия, стегнат и секси вид.

Най-лесният, бърз и доказан начин за трайното премахване на целулита за всяка жена...

И, ако в тези зони има излишни мазнини - те ще бъдат изгорени от мускулите. Тази загуба на нездравословни излишни телесни мазнини е хубава, защото разкрива красотата на твоето тяло.

НО е важно да знаеш, че няма да научиш тези движения в youtube или от треньора във фитнеса, те дори не знаят за тях...Тези упражнения на тялото НЕ се правят с типични тежести като във фитнеса. С обикновените машини и тежести от фитнеса, ще постигнеш обикновени резултати.

Ти си тук за нещо уникално и красиво. Може да правиш тези упражнения от комфорта на дома си, без никой да те гледа.

Преди да ти кажем как работят АНТИЦЕЛУЛИТните упражненията, искаме да ти кажем първо какво не са те:

❌ Не са типичните упражнения във фитнеса, които не само не помагат, но и могат да увеличат проблемната зона с целулит.

❌ Това също така не е процедура с лосиони и кремчета, които те убеждават, че целулитът е кожен проблем. Както разбра вече, целулитът е проблем, свързан с атрофирали мускулни тъкани под кожата, но не и на кожата.

❌Това също така не е скъпа медицинска процедура, с опасност за здравето ти.

✅ Това са триизмерни упражнения, с които ще можеш да стимулираш мускулните тъкани, които причиняват целулита под кожата ти.

Може би вече се чудиш какво е специалното на тези упражнения?

В долната част на женското тяло има 90 различни мускула. Когато тези мускули не се стимулират, започва да се появява набръчканата и отпусната кожа, която с времето си става добре познатия ни целулит. Физиологичния термин на целулита е мускулна атрофия. Когато мускулните влакна под кожата атрофират, кожата над тях няма опора и се набръчква, което с прости думи, ние наричаме целулит.

Това е причината 3-д упражненията да работят толкова добре - те укрепват и стягат мускулатурата, като това води до трайното премахване на целулита.

*ВАЖНО е да знаеш, че това не са упражнения за културисти или кросфитъри, с които ще направиш огромни и обемни мускули. Това са специално създадени упражнения, за всяка дама, която иска да е фина, красива и без целулит. 3-Д фокусирани упражнения за долната част на тялото за по-малко от 20 минути на ден в домашни условия. Без нужда от тежести, ластици, фитнес зали.

Включи се в програмата
Какво получаваш?

✅ Вечен достъп до 3-Д упражненията, които да правиш, за да премахнеш трайно целулита


✅ БОНУС #1 Бърз трик за подобряване на инсулиновата чуствителност с Канела и Вода.


✅ БОНУС #2 Съвети как да не огладняваме когато имаме 16 часа, в които не се яде храна.


✅ БОНУС #3 Съвет за много енергия с Бронирано кафе.


✅ БОНУС #4 Съвет за намаляване на подкожните мазнини с помоща на ябълков оцет.


✅ БОНУС #5 Съвет за бързо възстановяване след тренировка с контрастни душове.


✅ БОНУС #6 5 основни съвета за хранене.


✅ БОНУС #7 Съвет за намаляване на мускулната треска.


✅ БОНУС #8 Съвети за 3 те най-добри добавки за сваляне на мазнини


✅ БОНУС #9 Хранителни режими, които ще забързат разграждането на целулита

✅ БОНУС #10 Хранителна добавка за прмахване на целулита "Linea No 1 Derma"

От 199 лв. само 99 лв.

2380 жени купиха тази програма!

Промоцията с бонус добавка изтича след:

Дни
Часове
Минути
Секунди

Промоцията: програма + добавка е валидна до 21.06 в 23:59 ч.

Представи си болката...

...всеки път, когато се погледнеш в огледалото или видиш жена с добре изглеждащи крака. Всеки път, когато видиш целулита по тялото си, ще се сещаш, че е можело само с 20 минути на ден да живееш един нов живот.

Спри да се чувстваш стара, грозна, дебела и недостатъчна. Спри да завиждаш на добре изглеждащите жени, бъди като тях.

*ВАЖНО: Целулитът се влошава, ако не му се обърне внимание. Колкото по-зле става, толкова по-трудно и болезнено e да се премахне.

Включи се в програмата
Какво получаваш?

✅ Вечен достъп до 3-Д упражненията, които да правиш, за да премахнеш трайно целулита


✅ БОНУС #1 Бърз трик за подобряване на инсулиновата чуствителност с Канела и Вода.


✅ БОНУС #2 Съвети как да не огладняваме когато имаме 16 часа, в които не се яде храна.


✅ БОНУС #3 Съвет за много енергия с Бронирано кафе.


✅ БОНУС #4 Съвет за намаляване на подкожните мазнини с помоща на ябълков оцет.


✅ БОНУС #5 Съвет за бързо възстановяване след тренировка с контрастни душове.


✅ БОНУС #6 5 основни съвета за хранене.


✅ БОНУС #7 Съвет за намаляване на мускулната треска.


✅ БОНУС #8 Съвети за 3 те най-добри добавки за сваляне на мазнини


✅ БОНУС #9 Хранителни режими, които ще забързат разграждането на целулита

✅ БОНУС #10 Хранителна добавка за прмахване на целулита "Linea No 1 Derma"

От 199 лв. само 99 лв.

2380 жени купиха тази програма!

Промоцията с бонус добавка изтича след:

Дни
Часове
Минути
Секунди

Промоцията: програма + добавка е валидна до 21.06 в 23:59 ч.

FunctionalBodies 2020-2024 © Всички права запазени

Политика на поверителностЗaщита на Личните Данни | Общи условия

0
Вашата количка е празна!

Все още не те добавили нищо.

Към магазина

Този сайт използва "бисквитки", за да подобри предлаганите услуги.