Безплатен Уебинар
Доказани методи, с които да останем във форма по време на празниците

До началото на онлайн събитието остават:
Дни
Часове
Минути
Секунди
*ВАЖНО: Онлайн събитието няма да има запис!

ПОМНИШ ЛИ КАКВО СЕ СЛУЧИ МИНАЛАТА ГОДИНА?

Дни преди празниците си беше обещал/а, че тази година няма да преяждаш, няма да изпиваш цяла бутилка с червено вино. Ще се храниш равномерно и то с хубава храна. 

Но това отново НЕ се случи! Не можа да спазиш нито едно от обещанията. И не само не спази обещанията, но и върна тези 5 килограма, които толкова много сваля за лятото. С тези 5 килограма, дойдоха още 2-3 като БОНУС за празниците.

Целият труд замина на вятъра, само за няколко дни хапване и пийване. Лошото е, че това е само началото на един порочен кръг. С качването на нови 5-7 килограма мазнини, ти отново си обеща, че с „новата година, ще започне и новото ти начало.“ 

Нека си кажем истината – това рядко се случва. От 1ви януари, от утре, от понеделник. Проблемът обаче не е в теб! Милиони хора в България си поставят цели и никога не ги посигат. Защо ли? Защото нямат правилната система за това.

за късмет

Благодарение на този безплатен уебинар не е нужно да минаваш през всичко това отново! Еми и Иван ще ти покажат техните доказани методи, с които остават в ТОП форма по време на празниците. 

Най-хубавото? Дори и да си се провалял/а преди, това вече няма значение. На 16-ти декември всичко ще се промени!

Очакваме те!

бОНУС КЪМ БЕЗПЛАТНИЯ УЕБИНАР:
ЗАТВОРЕНА ПОДКРЕПЯЩА ГРУПА С ВСИЧКИ УЧАСТНИЦИ В ОНЛАЙН СЪБИТИЕТО

за иван и еми

Еми и Иван са основатели на Functional Bodies. Имат над 10 години опит в персоналните тренировки, като за това време над 1000 човека са били техни клиенти.

През 2018 техният екип участва във физическата подготовката на 13-тия Българин, който изкачва Еверест успешно – Слави Несторов. 

Мисията им е да запалят хората в България да се грижат за здравето си като се движат и хранят пълноценно. Това е причината да създадат това онлайн безплатно събитие. Напълно достъпен начин, с който всеки човек може да научи основните методи, с които да остане във форма по време на празниците.

До началото на онлайн събитието остават:
Дни
Часове
Минути
Секунди
*ВАЖНО: Онлайн събитието няма да има запис!
0
Вашата количка е празна!

Все още не те добавили нищо.

Към магазина

Този сайт използва "бисквитки", за да подобри предлаганите услуги.