Поздравления! твоят разговор е запазен!

не забравяй да си запазиш датата и часа в календара

ПРЕДИ ДА ПРОДЪЛЖИШ, ИЗГЛЕДАЙ ТОВА КРАТКО, НО ВАЖНО ВИДЕО!

1. Не забравай, че човек от екипа ни ще се свърже с теб по телефона, за да потвърдите
45-минутната ви сесия в платформата на Zoom.

2. Препоръчваме ти да бъдеш на тихо и спокойно място, където няма разсейващи фактори.

3. Ако си направил/а този тест в бързината и по грешка, те молим още от сега да отмениш срещата от Google календара си или по време на потвърждаващия разговор с човек от екипа ни.

4. На срещата с човек от екипа ни ще говорим за това с какво може да ти помогне менторската програма на Иван и Емилия от Functional Bodies, която е с продължителност от 6 месеца.

5. Ако има човек от семейството ти или твой бизнес партньор, който мислиш, че ще ти помогне да вземеш решение дали да се включиш в менторската програма на Иван и Емилия, ти препоръчваме и той да присъства на срещата в Zoom.

ЗА КАКВО ЩЕ БЪДЕ РАЗГОВОРЪТ С ЧОВЕК ОТ НАШИЯ ЕКИП

1. В началото ще искаме да научим повече за теб и с какво нашата менторска програма може да ти помогне, за да постигнеш мечтаните резултати.

2. След като разберем какво те спира и какъв е основният ти проблем, ще имаш шанс да научиш в детайли за 6-месечната програма.

3. След като вече знаеш какво може да очакваш от Иван и Емилия, ако искаш, разбира се, човекът от екипа ни ще ти каже как може да станеш част от менторската програма.

Очакваме те на срещата в Zoom! ❤️

Този сайт използва "бисквитки", за да подобри предлаганите услуги.