Уверете се, че кокосовото масло е в течно състояние. Ако не е, разтопете го на водна баня. Същото се отнася и за меда.
Смесете и разбъркайте добре всички съставки.
Изсипете сместа в подходящ съд и притиснете добре с ръце. Дебелината на блата трябва да е 1-2 пръста. Поставете в хладилник за 1 час или във фризер за 30 минути, за да стегне.
Разтопете шоколада на водна баня и изсипете върху охладения блат.
Отново охладете десерта, докато стегне.
Съставки
Инструкции
Уверете се, че кокосовото масло е в течно състояние. Ако не е, разтопете го на водна баня. Същото се отнася и за меда.
Смесете и разбъркайте добре всички съставки.
Изсипете сместа в подходящ съд и притиснете добре с ръце. Дебелината на блата трябва да е 1-2 пръста. Поставете в хладилник за 1 час или във фризер за 30 минути, за да стегне.
Разтопете шоколада на водна баня и изсипете върху охладения блат.
Отново охладете десерта, докато стегне.