

Всички зеленчуци се рендосват. Посоляват се и се оставят да престоят 10 мин, след което се отцеждат добре от водата.
Добавете яйцето, сол, пипер и ситно нарязаните лук, магданоз и мента.
Прибавете отцеденото халуми към зеленчуковата смес.
Оформете кюфтенца и оставете за 10 мин в хладилник, за да се стегнат.
Сотирайте в авокадово олио на слаба до средна температура, докато придобият златист загар.
Намачкайте чесъна и нарежете ситно лютата чушка, рендосайте джинжифил, колкото толерирате неговата лютивост.
се нарязвате на ситно кориандъра.
Забърквате хубаво всичко в купичка и с получената гладка смес поливате кюфтенцата.
Съставки
Инструкции
Всички зеленчуци се рендосват. Посоляват се и се оставят да престоят 10 мин, след което се отцеждат добре от водата.
Добавете яйцето, сол, пипер и ситно нарязаните лук, магданоз и мента.
Прибавете отцеденото халуми към зеленчуковата смес.
Оформете кюфтенца и оставете за 10 мин в хладилник, за да се стегнат.
Сотирайте в авокадово олио на слаба до средна температура, докато придобият златист загар.
Намачкайте чесъна и нарежете ситно лютата чушка, рендосайте джинжифил, колкото толерирате неговата лютивост.
се нарязвате на ситно кориандъра.
Забърквате хубаво всичко в купичка и с получената гладка смес поливате кюфтенцата.