Сос Гремолата

АвторFunctional BodiesКатегория
Съставки:
 1 голяма връзка Магданоз
 6 сл Зехтин екстра върджин
 2 бр Лимон - кората
 4 стръка прясна Мащерка
 20 г настърган Пармезан
 1 скилидка Чесън
 Сол
 Черен пипер
Начин на приготвяне:
1

Измийте и подсушете магданоза, нарежете ги на ситно и го поставете в купичка.

2

Към магданоза добавете чесъна, нарязан на ситно или смачкан с преса за чесън, добавете настърганата кора от лимона, настъргания пармезан, сол и пипер, машерката почистена от дръжките и залейте със зехтина.

3

Сосът е подходяш да се сервира със супи, салати, паста или печено месо.

Съставки

Съставки:
 1 голяма връзка Магданоз
 6 сл Зехтин екстра върджин
 2 бр Лимон - кората
 4 стръка прясна Мащерка
 20 г настърган Пармезан
 1 скилидка Чесън
 Сол
 Черен пипер

Инструкции

Начин на приготвяне:
1

Измийте и подсушете магданоза, нарежете ги на ситно и го поставете в купичка.

2

Към магданоза добавете чесъна, нарязан на ситно или смачкан с преса за чесън, добавете настърганата кора от лимона, настъргания пармезан, сол и пипер, машерката почистена от дръжките и залейте със зехтина.

3

Сосът е подходяш да се сервира със супи, салати, паста или печено месо.

Сос Гремолата
Може би ще харесате
0
Вашата количка е празна!

Все още не те добавили нищо.

Към магазина

Този сайт използва "бисквитки", за да подобри предлаганите услуги.