Съставки:
1 голяма връзка Магданоз
6 сл Зехтин екстра върджин
2 бр Лимон - кората
4 стръка прясна Мащерка
20 г настърган Пармезан
1 скилидка Чесън
Сол
Черен пипер
Начин на приготвяне:
1
Измийте и подсушете магданоза, нарежете ги на ситно и го поставете в купичка.
2
Към магданоза добавете чесъна, нарязан на ситно или смачкан с преса за чесън, добавете настърганата кора от лимона, настъргания пармезан, сол и пипер, машерката почистена от дръжките и залейте със зехтина.
3
Сосът е подходяш да се сервира със супи, салати, паста или печено месо.
Съставки
Съставки:
1 голяма връзка Магданоз
6 сл Зехтин екстра върджин
2 бр Лимон - кората
4 стръка прясна Мащерка
20 г настърган Пармезан
1 скилидка Чесън
Сол
Черен пипер
Инструкции
Начин на приготвяне:
1
Измийте и подсушете магданоза, нарежете ги на ситно и го поставете в купичка.
2
Към магданоза добавете чесъна, нарязан на ситно или смачкан с преса за чесън, добавете настърганата кора от лимона, настъргания пармезан, сол и пипер, машерката почистена от дръжките и залейте със зехтина.
3
Сосът е подходяш да се сервира със супи, салати, паста или печено месо.