Print Options:

Солени мъфини с яйца

Съставки:
 1 глава Лук
 1 бр Морков
 100 г Пармезан
 100 г Прошуто
 6 бр Гъби
 6 бр Чери домати
 1 червена Чушка
 2 скилидки Чесън
 9 бр Яйца
 ½ сл Масло
Начин на приготвяне:
1

Нарежете гъбите на ситно и ги задушете в малко масло с двете скилидки чесън.

2

Останалите продукти нарежете на ситно, разпределете ги заедно със задушените гъби по равно във формичките за мъфини и ги посолете. Можете да направите всички мъфини с по малко от всички продукти или да направите различни комбинации.

3

В отделен съд разбийте яйцата и добавете сол и черен пипер. След това изсипете от яйчената смес в мъфините, така че да покрие зеленчуците.

4

Печете в предварително загрята на 180 градуса фурна за около 20 минути.

*количеството продукти е за 9 мъфина, колкото са и яйцата

Този сайт използва "бисквитки", за да подобри предлаганите услуги.