Сирене от Кашу

АвторFunctional BodiesКатегория
Съставки:
 100 г сурово Кашу
 1 скилидка Чесън
 ½ Лимон - сока
 3 сл Хранителна мая
 5 сл Зехтин
 10 сл Вода
 Сол на вкус
 Черен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
1

Предварително накиснете във вода около 100 грама сурово кашу между 2 и 4 часа. След това изхвърлете водата, в която се е киснало кашуто и го изплакнете добре със студена вода.

2

В блендер, кухненски робот или нутрибулет сложете всички продукти и блендирайте докато получите хомогенна смес.

3

Хапнете с пресни зеленчуци и крекери.

Съставки

Съставки:
 100 г сурово Кашу
 1 скилидка Чесън
 ½ Лимон - сока
 3 сл Хранителна мая
 5 сл Зехтин
 10 сл Вода
 Сол на вкус
 Черен пипер на вкус

Инструкции

Начин на приготвяне:
1

Предварително накиснете във вода около 100 грама сурово кашу между 2 и 4 часа. След това изхвърлете водата, в която се е киснало кашуто и го изплакнете добре със студена вода.

2

В блендер, кухненски робот или нутрибулет сложете всички продукти и блендирайте докато получите хомогенна смес.

3

Хапнете с пресни зеленчуци и крекери.

Notes

Сирене от Кашу
Може би ще харесате
0
Your Cart is Empty!

Все още не те добавили нищо.

Към магазина

Този сайт използва "бисквитки", за да подобри предлаганите услуги.