Съставки:
100 г сурово Кашу
1 скилидка Чесън
½ Лимон - сока
3 сл Хранителна мая
5 сл Зехтин
10 сл Вода
Сол на вкус
Черен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
1
Предварително накиснете във вода около 100 грама сурово кашу между 2 и 4 часа. След това изхвърлете водата, в която се е киснало кашуто и го изплакнете добре със студена вода.
2
В блендер, кухненски робот или нутрибулет сложете всички продукти и блендирайте докато получите хомогенна смес.
3
Хапнете с пресни зеленчуци и крекери.
Съставки
Съставки:
100 г сурово Кашу
1 скилидка Чесън
½ Лимон - сока
3 сл Хранителна мая
5 сл Зехтин
10 сл Вода
Сол на вкус
Черен пипер на вкус
Инструкции
Начин на приготвяне:
1
Предварително накиснете във вода около 100 грама сурово кашу между 2 и 4 часа. След това изхвърлете водата, в която се е киснало кашуто и го изплакнете добре със студена вода.
2
В блендер, кухненски робот или нутрибулет сложете всички продукти и блендирайте докато получите хомогенна смес.
3
Хапнете с пресни зеленчуци и крекери.