Print Options:

Шоколадов мус с малини

Съставки:
 200 г Черен шоколад, над 75%
 200 г Малини
 200 г Кокосова сметана
 40 г Мед
 40 г Краве или Кокосово масло
Начин на приготвяне:
1

Начупете шоколада и го разтопете на водна баня. В отделен съд, също на водна баня, загрейте меда и кокосовата сметана до 80 градуса.

2

След като шоколада се охлади го добавете при сметаната и меда, като бъркате енергично и непрекъснато.

3

Изсипете в красиви чашки или форма за сладкиш, след което чукнете дъното на съда в масата няколко пъти, за да излязат мехурчетата.

4

Отгоре декорирайте с малини и покрийте със стреч фолио преди да приберете в хладилника за 24 часа.

5

Можете да забързате процеса на охлаждане, като споставите в хладилник за 1-2 часа и после приберете за 2 часа във фризер.

Този сайт използва "бисквитки", за да подобри предлаганите услуги.