

Начупете шоколада и го разтопете на водна баня. В отделен съд, също на водна баня, загрейте меда и кокосовата сметана до 80 градуса.
След като шоколада се охлади го добавете при сметаната и меда, като бъркате енергично и непрекъснато.
Изсипете в красиви чашки или форма за сладкиш, след което чукнете дъното на съда в масата няколко пъти, за да излязат мехурчетата.
Отгоре декорирайте с малини и покрийте със стреч фолио преди да приберете в хладилника за 24 часа.
Можете да забързате процеса на охлаждане, като споставите в хладилник за 1-2 часа и после приберете за 2 часа във фризер.
Съставки
Инструкции
Начупете шоколада и го разтопете на водна баня. В отделен съд, също на водна баня, загрейте меда и кокосовата сметана до 80 градуса.
След като шоколада се охлади го добавете при сметаната и меда, като бъркате енергично и непрекъснато.
Изсипете в красиви чашки или форма за сладкиш, след което чукнете дъното на съда в масата няколко пъти, за да излязат мехурчетата.
Отгоре декорирайте с малини и покрийте със стреч фолио преди да приберете в хладилника за 24 часа.
Можете да забързате процеса на охлаждане, като споставите в хладилник за 1-2 часа и после приберете за 2 часа във фризер.