Рибни кюфтенца

АвторFunctional BodiesКатегория
Съставки:
 2 бр филе от Бяла риба
 7 бр Картофа
 1 Червена чушка
 ½ шепа Каперси
 ½ връзка Магданоз
 3 скилидки Чесън
 1 шепа Маслини
 1 бр Яйце
 1 глава Лук
 Черен пипер
 Сол
 200 г Пармезан
Начин на приготяне:
1

Изпечете или сварете рибните филета и ги обезкостете.

2

Предварително сварете картофите с кожата, обелете ги и ги намачакйте заедно с пресования чесън.

3

Към тази смес прибавете и останалите продукти, нарязани на ситно заедно с яйцето и разбъркайте добре.

4

Оформете кюфтенцата, овалвате ги в настъргания пармезан и ги печете на 180 градуса докато порозовеят в тава постлана с хартия за печене.

Съставки

Съставки:
 2 бр филе от Бяла риба
 7 бр Картофа
 1 Червена чушка
 ½ шепа Каперси
 ½ връзка Магданоз
 3 скилидки Чесън
 1 шепа Маслини
 1 бр Яйце
 1 глава Лук
 Черен пипер
 Сол
 200 г Пармезан

Инструкции

Начин на приготяне:
1

Изпечете или сварете рибните филета и ги обезкостете.

2

Предварително сварете картофите с кожата, обелете ги и ги намачакйте заедно с пресования чесън.

3

Към тази смес прибавете и останалите продукти, нарязани на ситно заедно с яйцето и разбъркайте добре.

4

Оформете кюфтенцата, овалвате ги в настъргания пармезан и ги печете на 180 градуса докато порозовеят в тава постлана с хартия за печене.

Рибни кюфтенца
Може би ще харесате
0
Вашата количка е празна!

Все още не те добавили нищо.

Към магазина

Този сайт използва "бисквитки", за да подобри предлаганите услуги.