Риба аламинут

АвторFunctional BodiesКатегория
Съставки:
 5 филета от Ципура с кожа (Лаврак или каквато риба предпочитате)
 10 Чери домата
 10 Маслини без костилка
 1 сл Гхи
 3 скилидки Чесън
 200 г Доматен сос от консерва
 1 клонка Розмарин
 1 клонка Мащерка
 Сол
 Черен пипер
Начин на приготвяне:
1

В силно нагрят тиган разтапяте гхи и добавяте чесъна, розмарина и мащерката.

2

След това в тигана слагаме рибата с кожата надолу за 2-3 минути, след което ги обръщаме от другата страна и изваждаме от тигана чесъна, розмарина и мащерката. Намаляваме температурата на тигана до средна.

3

След като рибата хване златист загар, добавяме чери доматите, сол и пипер. След 1-2 минути добавяме доматения сос и захлупваме с капак за около 10 минути.

Съставки

Съставки:
 5 филета от Ципура с кожа (Лаврак или каквато риба предпочитате)
 10 Чери домата
 10 Маслини без костилка
 1 сл Гхи
 3 скилидки Чесън
 200 г Доматен сос от консерва
 1 клонка Розмарин
 1 клонка Мащерка
 Сол
 Черен пипер

Инструкции

Начин на приготвяне:
1

В силно нагрят тиган разтапяте гхи и добавяте чесъна, розмарина и мащерката.

2

След това в тигана слагаме рибата с кожата надолу за 2-3 минути, след което ги обръщаме от другата страна и изваждаме от тигана чесъна, розмарина и мащерката. Намаляваме температурата на тигана до средна.

3

След като рибата хване златист загар, добавяме чери доматите, сол и пипер. След 1-2 минути добавяме доматения сос и захлупваме с капак за около 10 минути.

Риба аламинут
Може би ще харесате
0
Вашата количка е празна!

Все още не те добавили нищо.

Към магазина

Този сайт използва "бисквитки", за да подобри предлаганите услуги.