В силно нагрят тиган разтапяте гхи и добавяте чесъна, розмарина и мащерката.
След това в тигана слагаме рибата с кожата надолу за 2-3 минути, след което ги обръщаме от другата страна и изваждаме от тигана чесъна, розмарина и мащерката. Намаляваме температурата на тигана до средна.
След като рибата хване златист загар, добавяме чери доматите, сол и пипер. След 1-2 минути добавяме доматения сос и захлупваме с капак за около 10 минути.
Съставки
Инструкции
В силно нагрят тиган разтапяте гхи и добавяте чесъна, розмарина и мащерката.
След това в тигана слагаме рибата с кожата надолу за 2-3 минути, след което ги обръщаме от другата страна и изваждаме от тигана чесъна, розмарина и мащерката. Намаляваме температурата на тигана до средна.
След като рибата хване златист загар, добавяме чери доматите, сол и пипер. След 1-2 минути добавяме доматения сос и захлупваме с капак за около 10 минути.