Протеинова баница без глутен

АвторFunctional BodiesКатегория
Съставки:
 1 опаковка Оризови кори за пролетни рулца
 5 Яйца
 3 сл Скир
 300 г Саламурено сирене
 100 г Масло
 1 щипка Сода
 Газирана вода
Начин на приготвяне:
1

Намазваме тавичката, в която ще печем баницата с масло и подреждаме оризовите кори на дъното й. Поливаме ги с малко газирана вода и намазваме с малко масло.

2

Разбъркваме плънката от яйцата, сиренето, щипката сода и скир. Разделяме я на две част.

3

Първата част намазваме върху корите и върху нея подреждаме още един ред с оризози кори, заливате с газирана вода, масло и останалата заливка. Добавете последните кори и залейте с останалото масло.

4

Печете на 180° за 35-40 минути докато хване златиста коричка.

Съставки

Съставки:
 1 опаковка Оризови кори за пролетни рулца
 5 Яйца
 3 сл Скир
 300 г Саламурено сирене
 100 г Масло
 1 щипка Сода
 Газирана вода

Инструкции

Начин на приготвяне:
1

Намазваме тавичката, в която ще печем баницата с масло и подреждаме оризовите кори на дъното й. Поливаме ги с малко газирана вода и намазваме с малко масло.

2

Разбъркваме плънката от яйцата, сиренето, щипката сода и скир. Разделяме я на две част.

3

Първата част намазваме върху корите и върху нея подреждаме още един ред с оризози кори, заливате с газирана вода, масло и останалата заливка. Добавете последните кори и залейте с останалото масло.

4

Печете на 180° за 35-40 минути докато хване златиста коричка.

Протеинова баница без глутен
Може би ще харесате
0
Вашата количка е празна!

Все още не те добавили нищо.

Към магазина

Този сайт използва "бисквитки", за да подобри предлаганите услуги.