Сложете кефира или киселото мляко в купа, добавете към него содата за хляб и разбъркайте добре.
Към сместа прибавете и гхито, най-добре ще е да го разтопите предварително, за да е в течно състояние.
Добавете също и яйцето и разбъркайте сместа.
Към готовата смес добавете брашното от просо, солта, семената и чубрицата и разбъркайте сместа добре.
В намазнена тавичка изсипете сместа и печете в предварително загрята фурна на 200 градуса за около 25-30 минути или докато придобие златист цвят.
Съставки
Инструкции
Сложете кефира или киселото мляко в купа, добавете към него содата за хляб и разбъркайте добре.
Към сместа прибавете и гхито, най-добре ще е да го разтопите предварително, за да е в течно състояние.
Добавете също и яйцето и разбъркайте сместа.
Към готовата смес добавете брашното от просо, солта, семената и чубрицата и разбъркайте сместа добре.
В намазнена тавичка изсипете сместа и печете в предварително загрята фурна на 200 градуса за около 25-30 минути или докато придобие златист цвят.