

*Задължително трябва да използвате белена червена леща, иначе няма да ви се получи рецептата.
Накисвате 1 чаена чаша белена червена леща в 2 чаени чаши вода за минимум 3 часа, може и повече, но не по-малко от 3 часа.
Вече накиснатата леща слагате в блендер заедно с подправките, и блендирате докато получите хомогенна смес.
Печете в нагорещен тиган, намажете го с малко кокосово масло или друга мазнина, за да не залепват палачинките.
Готовите хлебчета можете да намажете с хумус, да сложите пресни зеленчуци и да завиете на руло.
Съставки
Инструкции
*Задължително трябва да използвате белена червена леща, иначе няма да ви се получи рецептата.
Накисвате 1 чаена чаша белена червена леща в 2 чаени чаши вода за минимум 3 часа, може и повече, но не по-малко от 3 часа.
Вече накиснатата леща слагате в блендер заедно с подправките, и блендирате докато получите хомогенна смес.
Печете в нагорещен тиган, намажете го с малко кокосово масло или друга мазнина, за да не залепват палачинките.
Готовите хлебчета можете да намажете с хумус, да сложите пресни зеленчуци и да завиете на руло.