Print Options:

Лимонов Пай

Съставки:
за блата
 1 ½ чч Бадемово брашно
  чч Кокосово брашно
 1 щипка сол
 ¼ чч Мед, разтопен
  чч Кокосово масло, разтопено
за крема
 4 Яйца
 4 Лимона или 1/2 чч сок от лимони
 3 сл брашно от Тапиока
 ½ чч Мед
Начин на приготвяне:
1

Започваме с приготвянето на блата.

В удобен съд смесваме бадемовото, кокосовото брашно и щипка сол. Разбъркваме добре. Към тях добавяме меда и кокосовото масло. Разбъркваме и размесваме с ръце добре.

2

В подходящ съд постиламе хартия за печене и изсипваме блата, притискаме го с ръце към дъното. Печем го на 180 градуса за около 12 минути.

3

Залавяме се с крема.
Разбийте яйцата с миксер. След това към тях добавете 3 препълнени супени лъжици брашно от тапиока, меда и половин чаша лимонов сок и отново разбъркайте с миксер.

4

Изсипете сместа за крема върху блата и отново пъхнете във фурната за около 12-15 минути.

5

След като изпечете сладкиша го оставете да изстине, след това го приберете в хладилника за около 8-10 часа, за да стегне крема.

Този сайт използва "бисквитки", за да подобри предлаганите услуги.