Започваме с приготвянето на блата.
В удобен съд смесваме бадемовото, кокосовото брашно и щипка сол. Разбъркваме добре. Към тях добавяме меда и кокосовото масло. Разбъркваме и размесваме с ръце добре.
В подходящ съд постиламе хартия за печене и изсипваме блата, притискаме го с ръце към дъното. Печем го на 180 градуса за около 12 минути.
Залавяме се с крема.
Разбийте яйцата с миксер. След това към тях добавете 3 препълнени супени лъжици брашно от тапиока, меда и половин чаша лимонов сок и отново разбъркайте с миксер.
Изсипете сместа за крема върху блата и отново пъхнете във фурната за около 12-15 минути.
След като изпечете сладкиша го оставете да изстине, след това го приберете в хладилника за около 8-10 часа, за да стегне крема.
Съставки
Инструкции
Започваме с приготвянето на блата.
В удобен съд смесваме бадемовото, кокосовото брашно и щипка сол. Разбъркваме добре. Към тях добавяме меда и кокосовото масло. Разбъркваме и размесваме с ръце добре.
В подходящ съд постиламе хартия за печене и изсипваме блата, притискаме го с ръце към дъното. Печем го на 180 градуса за около 12 минути.
Залавяме се с крема.
Разбийте яйцата с миксер. След това към тях добавете 3 препълнени супени лъжици брашно от тапиока, меда и половин чаша лимонов сок и отново разбъркайте с миксер.
Изсипете сместа за крема върху блата и отново пъхнете във фурната за около 12-15 минути.
След като изпечете сладкиша го оставете да изстине, след това го приберете в хладилника за около 8-10 часа, за да стегне крема.