Отделете белтъците от жълтъците, сложете към тях щипка сол и с миксер ги разбийте на сняг/пяна. Обикновено отнема 3-4 минути постоянно бъркане с миксера.
След това започвате на добавяте ксилитола лъжица по лъжица докато продължавате на бъркате с миксера.
Към сместа добавете суровите орехи, които предварително сте смлели на ситно, на нещо като брашно. Разбъркайте добре.
Оформете ореховките и ги сложете да се пекат върху постлана с хартия за печене тава на 150 градуса за 40-50 минути.
Съставки
Инструкции
Отделете белтъците от жълтъците, сложете към тях щипка сол и с миксер ги разбийте на сняг/пяна. Обикновено отнема 3-4 минути постоянно бъркане с миксера.
След това започвате на добавяте ксилитола лъжица по лъжица докато продължавате на бъркате с миксера.
Към сместа добавете суровите орехи, които предварително сте смлели на ситно, на нещо като брашно. Разбъркайте добре.
Оформете ореховките и ги сложете да се пекат върху постлана с хартия за печене тава на 150 градуса за 40-50 минути.