В малка тенджерка поставете обезкостените фурми, към тях добавете водата и содата и оставете да поври за 7 минути като ги разбърквате от врмее на време.
В отделен съд разбъркайте яйцата, меда, канелата, джинджифила, ванилията и брашната.
След като сместа с фурмите стане на паста, смесете я с яйчената смес.
Изсипете сместа в малка тавичка за печене, посталана с хартия за печене, и печете на 180 за 30-35 минути.
Карамелът приготвяте като сложите фурмите и кокосовата сметана в блендер и блендирате до получаването на хомогенна смес.
Залейте топлия сладкиш с карамеления крем и хапнете с усмивка.
Съставки
Инструкции
В малка тенджерка поставете обезкостените фурми, към тях добавете водата и содата и оставете да поври за 7 минути като ги разбърквате от врмее на време.
В отделен съд разбъркайте яйцата, меда, канелата, джинджифила, ванилията и брашната.
След като сместа с фурмите стане на паста, смесете я с яйчената смес.
Изсипете сместа в малка тавичка за печене, посталана с хартия за печене, и печете на 180 за 30-35 минути.
Карамелът приготвяте като сложите фурмите и кокосовата сметана в блендер и блендирате до получаването на хомогенна смес.
Залейте топлия сладкиш с карамеления крем и хапнете с усмивка.