Нярязвате лука на ситно, чушките на едро, тиквичките на полумесеци и броколито на розички. Чесъна пресоваме или нарязваме на много ситно. Наденичките можете на нарежете на кръгчета и да премахнете ципата им, така че да станат на нещо като малки кюфтенца.
В нагорещен тиган запичате парченцата наденица. Когато си пуснат соса и пидобият златиста коричка, добавяме лука, чесъна и разбъркваме добре. Ако наденичките не пуснат достатъчно от собствената си мазнина, добавете малко масло.
След като лука и чесъна се карамелизират, добавяме чушките и след като се задушат добре, добавяме сол, черен и червен пипер, бульона, броколито и тиквичките.
Похлупете ястието докато се задуши и да ви е сладко 🙂
Съставки
Инструкции
Нярязвате лука на ситно, чушките на едро, тиквичките на полумесеци и броколито на розички. Чесъна пресоваме или нарязваме на много ситно. Наденичките можете на нарежете на кръгчета и да премахнете ципата им, така че да станат на нещо като малки кюфтенца.
В нагорещен тиган запичате парченцата наденица. Когато си пуснат соса и пидобият златиста коричка, добавяме лука, чесъна и разбъркваме добре. Ако наденичките не пуснат достатъчно от собствената си мазнина, добавете малко масло.
След като лука и чесъна се карамелизират, добавяме чушките и след като се задушат добре, добавяме сол, черен и червен пипер, бульона, броколито и тиквичките.
Похлупете ястието докато се задуши и да ви е сладко 🙂