Съставки:
120 г Какаова паста
60 г Какаово масло
60 г Кокосово масло
6 сл Ксилитол на прах
1 сл Палмова или Кокосова захар
6 сл Кокосово мляко от консерва
Начин на приготвяне:
1
Всяка една съставка трябва да се разтопи на вода баня по отделно.
2
След което смесвате всички разтопени съставки с нов студен съд и разбърквате много добре. Добавете кокосовото мляко накрая, за да не се пресече.
3
Наливате сместа в подходяща форма, можете да използвате формичка за лед и прибирате в хладилника, докато стегне шоколадът.
Съставки
Съставки:
120 г Какаова паста
60 г Какаово масло
60 г Кокосово масло
6 сл Ксилитол на прах
1 сл Палмова или Кокосова захар
6 сл Кокосово мляко от консерва
Инструкции
Начин на приготвяне:
1
Всяка една съставка трябва да се разтопи на вода баня по отделно.
2
След което смесвате всички разтопени съставки с нов студен съд и разбърквате много добре. Добавете кокосовото мляко накрая, за да не се пресече.
3
Наливате сместа в подходяща форма, можете да използвате формичка за лед и прибирате в хладилника, докато стегне шоколадът.