Домашен Шоколад

АвторFunctional BodiesКатегория
Съставки:
 120 г Какаова паста
 60 г Какаово масло
 60 г Кокосово масло
 6 сл Ксилитол на прах
 1 сл Палмова или Кокосова захар
 6 сл Кокосово мляко от консерва
Начин на приготвяне:
1

Всяка една съставка трябва да се разтопи на вода баня по отделно.

2

След което смесвате всички разтопени съставки с нов студен съд и разбърквате много добре. Добавете кокосовото мляко накрая, за да не се пресече.

3

Наливате сместа в подходяща форма, можете да използвате формичка за лед и прибирате в хладилника, докато стегне шоколадът.

Съставки

Съставки:
 120 г Какаова паста
 60 г Какаово масло
 60 г Кокосово масло
 6 сл Ксилитол на прах
 1 сл Палмова или Кокосова захар
 6 сл Кокосово мляко от консерва

Инструкции

Начин на приготвяне:
1

Всяка една съставка трябва да се разтопи на вода баня по отделно.

2

След което смесвате всички разтопени съставки с нов студен съд и разбърквате много добре. Добавете кокосовото мляко накрая, за да не се пресече.

3

Наливате сместа в подходяща форма, можете да използвате формичка за лед и прибирате в хладилника, докато стегне шоколадът.

Notes

Домашен Шоколад
Може би ще харесате
0
Your Cart is Empty!

Все още не те добавили нищо.

Към магазина

Този сайт използва "бисквитки", за да подобри предлаганите услуги.