Print Options:

Чипс от Кейл

Съставки:
 Кейл
 Сол
 Черен пипер
 Куркума
 разтопено Кокосово масло
Начин на приготвяне:
1

Измийте кейла и премахнете дръжките му. Подсушете го много добре с кухненска кърпа или с центрофуга, трябва да е напълно сух.

2

Накъсайте листата в удобен за вас размер и ги подредете в постлана с хартия за печене тава. Нека листата да не се застъпват по между си, а да има разстояние между тях.

3

След като сте подредили кейла в тавата, сложете подправките отгоре и поръсете с кокосово масло. За най-вкусен резултат върху всяко едно листенце кейл трябва д аима подправки и малко кокосово масло.

4

Печем на 150 градуса за 15 минути, след това обръщаме листенцата за още 15 минути от другата страна.

Този сайт използва "бисквитки", за да подобри предлаганите услуги.