Ако използвате сух нахут, трябва да го накиснете във вода от предната вечер, след което да го сварите с 1/2 чаена лъжица сода бикарбонат. Имайте предвид, че при накисването, нахутът удвоява обема си, ака че го накиснете в достатъчно вода.
Добавете всички съставки в блендер, кухненски робот или нутрибулет, а ако не разполагате с подобен уред, може да намачкате и смесите продуктите на ръка в хаванче.
Сервирайте с крекери или нарязани зеленчуци.
Съставки
Инструкции
Ако използвате сух нахут, трябва да го накиснете във вода от предната вечер, след което да го сварите с 1/2 чаена лъжица сода бикарбонат. Имайте предвид, че при накисването, нахутът удвоява обема си, ака че го накиснете в достатъчно вода.
Добавете всички съставки в блендер, кухненски робот или нутрибулет, а ако не разполагате с подобен уред, може да намачкате и смесите продуктите на ръка в хаванче.
Сервирайте с крекери или нарязани зеленчуци.