Print Options:

Бразилски Кето хляб

Съставки:
 100 г Моцарела
 25 г Пармезан
 175 г Брашно от тапиока
 1 щипка Сол
 170 мл Кокосово мляко (или друго ядково мляко)
 3 сл Масло
 1 Яйце
Начин на приготвяне:
1

В подходящ съд загрейте млякото и маслото, махнете ги от котлона веднага щом видите първите балончета. Не бива да ги оставяте да завират.

2

Прибавете сместа от мляко и масло към брашното от тапиока и солта и разбъркайте добре. След това прибавете и яйцето и бъркайте докато получите лепкаво тесто. След това смесете и сирената.

3

Оформете с лъжица малка хлебчета. Поставете ги в тава за печене подложена с хартия за печене. Печете на 200°С за 15-20 мин.

Този сайт използва "бисквитки", за да подобри предлаганите услуги.