

В подходящ съд загрейте млякото и маслото, махнете ги от котлона веднага щом видите първите балончета. Не бива да ги оставяте да завират.
Прибавете сместа от мляко и масло към брашното от тапиока и солта и разбъркайте добре. След това прибавете и яйцето и бъркайте докато получите лепкаво тесто. След това смесете и сирената.
Оформете с лъжица малка хлебчета. Поставете ги в тава за печене подложена с хартия за печене. Печете на 200°С за 15-20 мин.
Съставки
Инструкции
В подходящ съд загрейте млякото и маслото, махнете ги от котлона веднага щом видите първите балончета. Не бива да ги оставяте да завират.
Прибавете сместа от мляко и масло към брашното от тапиока и солта и разбъркайте добре. След това прибавете и яйцето и бъркайте докато получите лепкаво тесто. След това смесете и сирената.
Оформете с лъжица малка хлебчета. Поставете ги в тава за печене подложена с хартия за печене. Печете на 200°С за 15-20 мин.