![](https://functionalbodies.bg/wp-content/uploads/2020/05/fb-logo-small.png)
![](https://functionalbodies.bg/wp-content/uploads/2021/03/bobena-raziadka.jpg)
В нагорещен тиган разтопяваме маслото. След което към разтопеното масло добавяме нарязания на ситно лук. След това добавяме целината и 2 супени лъжици костен бульон. Покриваме с капак докато се задушат.
След като се задушат добре, добавяме чушката, чесъна и боба. Слагаме и подправките и оставяме да покъкри за още 5-10 минути.
Сваляме от котлона, слагаме магданоза и разбъркваме добре. Най-добре е да изчакате сместа да се поохлади малко преди да я сложите в блендера.
Блендирайте до желаната от вас консистенция. Можете да гарнирате с пресен магданоз, лайм и малко зехтин.
Съставки
Инструкции
В нагорещен тиган разтопяваме маслото. След което към разтопеното масло добавяме нарязания на ситно лук. След това добавяме целината и 2 супени лъжици костен бульон. Покриваме с капак докато се задушат.
След като се задушат добре, добавяме чушката, чесъна и боба. Слагаме и подправките и оставяме да покъкри за още 5-10 минути.
Сваляме от котлона, слагаме магданоза и разбъркваме добре. Най-добре е да изчакате сместа да се поохлади малко преди да я сложите в блендера.
Блендирайте до желаната от вас консистенция. Можете да гарнирате с пресен магданоз, лайм и малко зехтин.