Бобена Разядка

АвторFunctional BodiesКатегория
Съставки:
 1 сл Масло
 1 глава Червен лук
 ½ Червен чушка
 1 стрък Целина
 3 скилидки Чесън
 300 гр Сварен Червен боб
 2 сл Костен бульон
 ½ връзка Магданоз
 Сол
 Черен пипер
 Кимьон
 ½ Лайм
Начин на приготвяне:
1

В нагорещен тиган разтопяваме маслото. След което към разтопеното масло добавяме нарязания на ситно лук. След това добавяме целината и 2 супени лъжици костен бульон. Покриваме с капак докато се задушат.

2

След като се задушат добре, добавяме чушката, чесъна и боба. Слагаме и подправките и оставяме да покъкри за още 5-10 минути.

3

Сваляме от котлона, слагаме магданоза и разбъркваме добре. Най-добре е да изчакате сместа да се поохлади малко преди да я сложите в блендера.

4

Блендирайте до желаната от вас консистенция. Можете да гарнирате с пресен магданоз, лайм и малко зехтин.

Съставки

Съставки:
 1 сл Масло
 1 глава Червен лук
 ½ Червен чушка
 1 стрък Целина
 3 скилидки Чесън
 300 гр Сварен Червен боб
 2 сл Костен бульон
 ½ връзка Магданоз
 Сол
 Черен пипер
 Кимьон
 ½ Лайм

Инструкции

Начин на приготвяне:
1

В нагорещен тиган разтопяваме маслото. След което към разтопеното масло добавяме нарязания на ситно лук. След това добавяме целината и 2 супени лъжици костен бульон. Покриваме с капак докато се задушат.

2

След като се задушат добре, добавяме чушката, чесъна и боба. Слагаме и подправките и оставяме да покъкри за още 5-10 минути.

3

Сваляме от котлона, слагаме магданоза и разбъркваме добре. Най-добре е да изчакате сместа да се поохлади малко преди да я сложите в блендера.

4

Блендирайте до желаната от вас консистенция. Можете да гарнирате с пресен магданоз, лайм и малко зехтин.

Notes

Бобена Разядка
Може би ще харесате
0
Your Cart is Empty!

Все още не те добавили нищо.

Към магазина

Този сайт използва "бисквитки", за да подобри предлаганите услуги.