

В стъклен съд смесете брашната, кефира, кокосовото масло и ванилията и разбъркайте много добре, докато получите хомогенна смес.
Получената смес оставете да престои една нощ на стайна температура, за да ферментира.
На следващата сутрин към сместа добавяме 2 яйца, щипка сол и 1/2 чл сода, и разбъркваме добре.
Гофретите можете да изпечете в уред за гофрети или на обикновен тиган.
Съставки
Инструкции
В стъклен съд смесете брашната, кефира, кокосовото масло и ванилията и разбъркайте много добре, докато получите хомогенна смес.
Получената смес оставете да престои една нощ на стайна температура, за да ферментира.
На следващата сутрин към сместа добавяме 2 яйца, щипка сол и 1/2 чл сода, и разбъркваме добре.
Гофретите можете да изпечете в уред за гофрети или на обикновен тиган.