Азиатски оризoви нудли с телешко и зеленчуци

АвторFunctional BodiesКатегория
Съставки:
 1 пакет Оризови нудли/спагети
 400 г Телешко бонфиле (пилешки гърди, свинско филе, тофу, темпе)
 1 бр Зелена чушка
 400 г Броколи
 2 бр Моркова
 1 шепа Кашу
 1 глава Лук
 6 скилидки Чесън
 2 бр Яйца
 Кокосово масло
за соса:
 3 сл Рибен сос
 2 сл сос Мирин
 1 бр Лайм/сока
 1 сл Мед
 1 бр Люта чушка (или лют сос на вкус)
Начин на приготвяне:
1

Залейте оризовите нудли с гореща вода и ги оставете да омекнат за 4-6 минути.

2

В купа поставете телешкото бонфиле и го мариновайте с 3 с.л. рибен сос и 1 скилидка чесън нарязана на ситно или пресована в преса за чесън.

3

Нагорещете уок тиган, или един по-голям тиган, на висока темперетура и добавете 2-3 с.л. кокосово масло. В нагорещеното масло добавете лука, чесъна и месото, запържете до готовност на месото и към него добавете морковите, броколите и чушката и кашуто.

4

След 2-4 минути ги отстранете или направете място посредата на тигана за яйцата. Добавте 1 с.л. кокосова мазнина и счупете двете яйца, като ги разбърквате бързо и чевръсто, все едно искате да ги направите на парцали или бъркани яйца, изцедете и добавете нудлите и соса, който сте приготвили от рибният сос и мирина.

5

Разбъркайте добре и сервирайте.

Съставки

Съставки:
 1 пакет Оризови нудли/спагети
 400 г Телешко бонфиле (пилешки гърди, свинско филе, тофу, темпе)
 1 бр Зелена чушка
 400 г Броколи
 2 бр Моркова
 1 шепа Кашу
 1 глава Лук
 6 скилидки Чесън
 2 бр Яйца
 Кокосово масло
за соса:
 3 сл Рибен сос
 2 сл сос Мирин
 1 бр Лайм/сока
 1 сл Мед
 1 бр Люта чушка (или лют сос на вкус)

Инструкции

Начин на приготвяне:
1

Залейте оризовите нудли с гореща вода и ги оставете да омекнат за 4-6 минути.

2

В купа поставете телешкото бонфиле и го мариновайте с 3 с.л. рибен сос и 1 скилидка чесън нарязана на ситно или пресована в преса за чесън.

3

Нагорещете уок тиган, или един по-голям тиган, на висока темперетура и добавете 2-3 с.л. кокосово масло. В нагорещеното масло добавете лука, чесъна и месото, запържете до готовност на месото и към него добавете морковите, броколите и чушката и кашуто.

4

След 2-4 минути ги отстранете или направете място посредата на тигана за яйцата. Добавте 1 с.л. кокосова мазнина и счупете двете яйца, като ги разбърквате бързо и чевръсто, все едно искате да ги направите на парцали или бъркани яйца, изцедете и добавете нудлите и соса, който сте приготвили от рибният сос и мирина.

5

Разбъркайте добре и сервирайте.

Азиатски оризoви нудли с телешко и зеленчуци
Може би ще харесате
0
Вашата количка е празна!

Все още не те добавили нищо.

Към магазина

Този сайт използва "бисквитки", за да подобри предлаганите услуги.