Залейте оризовите нудли с гореща вода и ги оставете да омекнат за 4-6 минути.
В купа поставете телешкото бонфиле и го мариновайте с 3 с.л. рибен сос и 1 скилидка чесън нарязана на ситно или пресована в преса за чесън.
Нагорещете уок тиган, или един по-голям тиган, на висока темперетура и добавете 2-3 с.л. кокосово масло. В нагорещеното масло добавете лука, чесъна и месото, запържете до готовност на месото и към него добавете морковите, броколите и чушката и кашуто.
След 2-4 минути ги отстранете или направете място посредата на тигана за яйцата. Добавте 1 с.л. кокосова мазнина и счупете двете яйца, като ги разбърквате бързо и чевръсто, все едно искате да ги направите на парцали или бъркани яйца, изцедете и добавете нудлите и соса, който сте приготвили от рибният сос и мирина.
Разбъркайте добре и сервирайте.
Съставки
Инструкции
Залейте оризовите нудли с гореща вода и ги оставете да омекнат за 4-6 минути.
В купа поставете телешкото бонфиле и го мариновайте с 3 с.л. рибен сос и 1 скилидка чесън нарязана на ситно или пресована в преса за чесън.
Нагорещете уок тиган, или един по-голям тиган, на висока темперетура и добавете 2-3 с.л. кокосово масло. В нагорещеното масло добавете лука, чесъна и месото, запържете до готовност на месото и към него добавете морковите, броколите и чушката и кашуто.
След 2-4 минути ги отстранете или направете място посредата на тигана за яйцата. Добавте 1 с.л. кокосова мазнина и счупете двете яйца, като ги разбърквате бързо и чевръсто, все едно искате да ги направите на парцали или бъркани яйца, изцедете и добавете нудлите и соса, който сте приготвили от рибният сос и мирина.
Разбъркайте добре и сервирайте.