Методът Functional bodies

Професионалисти с над 15 години опит във фитнес индустрията разкриват своята новаторска система, по която 13-тият българин изкачил Еверест се е подготвял.

Вече е достъпна 6-месечната им менторска програма, чрез която на разбираем и лесен език, всеки може да започне своята трансформация.
Тренирай с методи и принципи подкрепени от науката и 15 години опит.

ClockCreated with Sketch.

6 месеца

ManCreated with Sketch.

персонален план

Star1Created with Sketch.

мечтани резултати

През 2018 екипът на Functional Bodies участва във физическата подготовката на 13-тия Българин, който изкачва Еверест успешно – Слави Несторов.

Кои са Иван и Еми от Functional Bodies?

Еми и Иван са основатели на Functional Bodies. Имат над 10 години опит в персоналните тренировки, като за това време над 1000 човека са били техни клиенти.

През 2018 техният екип участва във физическата подготовката на 13-тия Българин, който изкачва Еверест успешно – Слави Несторов. 

Мисията им е да запалят хората в България да се грижат за здравето си като се движат и хранят пълноценно. Това е причината да създадат това онлайн безплатно събитие. Напълно достъпен начин, с който всеки човек може да научи основните методи, с които да остане във форма по време на празниците.

Сертификатите на иван василев през последните 15 години

Сертификат за рехабилитация от Австралия

Сертификат за анатомия от САЩ

Сертификат за функционалност на тялото от Австралия

Сертификат за хранене при спортисти от Австралия

Сертификат за Neurodevelopment от Австралия

Сертификат за научно-доказани методи от Австралия

Сертификат за Neurodevelopment от Австралия

Сертификат за научно-доказани методи при гръбни тренировки от Австралия

Сертификат за програмен дизайн на тялото от Австралия

Сертификат от САЩ

РЕЗУЛТАТИ НА НАШИ КЛИЕНТИ ПРЕЗ ГОДИНИТЕ

какво често те спира?

Възможно е да си мислиш, че всичко зависи от ген, структура на тялото...Може би, дори си мислиш, че понеже си зает професионалист и нямаш време за тренировки, това отново няма да проработи. Някои хора ще си кажат: “Вие не разбирате, аз имам деца, цялото ми време е заето от тях.” Ние също имаме деца и затова ще ти покажем как да балансираш тренировките и отглеждането на твоите сладури. Има възможност да мислиш, че това е поредното “магическо хапче”, което някой в индустрията се опитва да ти продаде. Важно е да знаеш, че това изобщо не е “магическо хапче” и ще се наложи се трудиш през следващите 6 месеца, ако искаш да постигнеш резултати. Ние просто ще ти дадем инструментите, които да копираш 1 към 1 от нашата система Functional Bodies - подкрепена от науката и над 15 години практичен опит.

проблемът не е в теб!

Сигурно си чувал/а за всички тренировъчни и хранителни планове...Палео диета, кето режим, Периодично гладуеване(фастинг) и всички други стотици различни системи и методи. Точно в това е проблемът! Много хора ще ти кажат, че проблемът си е в теб, защото обичаш да похапваш сладко, сладко. Защото не се движиш и куп други причини. Проблемът обаче не е в теб, а във всички тези системи, които често само ти показват какво се случва на повърхността, но рядко, ако не и никога, влизат в дълбочина на това как да се възстановяваш, как да се наспиваш, как да разстягаш и да избегнеш неприятни контузии. Какво става, ако излезеш с приятели и съгрешиш с някоя от любимите ти храни? 99% от тези системи, дори не засягат това. Често след такъв тип режим се получава така нареченият йо-йо ефект, с който не само връщаш старите си килограми, но и получаваш БОНУС няколко килограма отгоре. С методът Functional Bodies всичко това е в миналото. Не само няма да имаш тези проблеми, но и всичко в 6-месечната менторска програма е направено по индивидуален начин за всеки човек. Ако си алергичен към дадена храна, целият ти хранителен и тренировъчен режим ще е базиран на това. Ако си веган или вегетарианец, всичко ще бъде направено така, че хапваш любимите си храни, докато преобразяваш живота си завинаги. Подутият корем, газовете, подкожните мазнини - всичко това ще бъде на 100% премахнато.

Защо да започнеш още сега?

Сещаш ли се какво се случи миналата година? 2 месеца преди началото на лятото се сети, че трябва да свалиш излишните мазнини или искаше да качиш мускулна маса...но вече беше късно. Нито свали килограмите, които искаше, а само се измъчи. Не беше с плоския корем или плочките, които толкова много искаше. Беше същото, само където 2 месеца гладува. Едно излизане с приятели или една събота и неделя с кофата шоколад и пица, те връщаха отначало и зануляваше всички усилия, които полагаше. Този път имаш нова възможност да започнеш по-рано и да имаш време, в което да постигнеш истински резултати, с които хората няма да могат да те познаят. Сега е времето да направиш промяната, за която мечтаеш от години. Направи така, че ако имаш деца, когато се появиш на родителска среща, те да се гордеят с теб. Програмата е ограничена само до 50 човека и местата се заемат бързо.

3Created with Sketch.

НОВ НАЧИН ЗА ТРЕНИРАНЕ ПО МЕТОДА FUNCTIONAL BODIES

HeartCreated with Sketch.

ПО-ДОБРО ЗДРАВЕ САМО СЛЕД ПЪРВИТЕ 2 СЕДМЦИ

1Created with Sketch.

ПО-СТЕГНАТО ТЯЛО, КОЕТО ВСИЧКИ ЩЕ ЗАБЕЛЕЖАТ

КАЖИ КРАЙ НА ВСИЧКИ ПРАЗНИ ОБЕЩАНИЯ

направи нещо значимо за себе си

нЕ Е НУЖНО ДА МИСЛИШ ЗА ХРАНАТА И ТРЕНИРОВКИТЕ

НИЕ СМЕ ТУК ЗА ТОВА

време е за ново предизвикателство

всеки ще те пита каква е малката ти тайна...

как може да започнеш?

За жалост, местата са силно ограничени и много малко хора изобщо се класират за нашата менторска програма. Причината? Избираме хора, с които мислим, че може да работим и на които да помогнем да променят тотално живота си. Преди изобщо да стигнеш до менторската програма, ще се нуждаем да преминеш тест, в който ще научим повече за теб и също така, първо човек от екипа ни ще се свърже с теб, за да преценип по време на този разговор дали можем да работим с теб или не.

Какво губиш, ако не се запишеш сега?

Представи си само след 6 месеца къде може да бъдеш, ако от днес започнеш да работиш над това да изглеждаш и да се чувстваш по-добре. Представи си, ако не започнеш...след 6 месеца ще си мислиш как е можело да бъдеш с мечтаното тяло на плажа. Животът обича смелите и тези, които действат на момента. Запиши се за час с човек от екипа ни и имаш шанс да станеш от нашето семейство, а след 6 месеца да имаш тотално различен живот.

FunctionalBodies 2020 © Всички права запазени

Политика на поверителност | Зaщита на Личните Данни | Общи условия

0
Вашата количка е празна!

Все още не те добавили нищо.

Към магазина

Този сайт използва "бисквитки", за да подобри предлаганите услуги.