Първата онлайн програма в България за премахване на биреното шкембе при мъжете ОТ ПРОФЕСИОНАЛИСТ С НАД 15 ГОДИНИ ОПИТ във фитнес индустрията.

Премахни биреното и увиснало шкембе. кажи здравей на плочкитe и мъжествеността с 3-d упражнения, които можеш да правиш от където поискаш.

БОНУС: НАУЧНО ДОКАЗАНИ МЕТОДИ ЗА НАТУРАЛНО УВЕЛИЧАВАНЕ НА ТЕСТОСТЕРОНА.

ПОПИТАЙ ВСЕКИ МЪЖ НА УЛИЦАТА КАКВО Е ОПРЕДЕЛЕНИЕТО МУ ЗА БИРЕНО ШКЕМБЕ“ И ЩЕ ПОЛУЧИШ ВСЯКАКВИ ОТГОВОРИ...

От твърдо мастно образувание в областта на корема до плондер или “плочата”... и още хиляди други определения.

ИСТИНАТА Е, ЧЕ НЯМА ТАКОВА НЕЩО КАТО бирено шкембе.

Едно проучване на Д-р Пауло Сутер от университета в Цюрих през 1992 г. доказва, че “бирено шкембе” е просто един мит.
На кратко: Терминът “Бирено Шкембе” е един добре измислен маркетингов трик от бизнесите в индустрията на твърдия алкохол, с цел да накарат хората да асоциират бирата с напълняване и лош външен вид.

Вероятно си мислиш:

Да, но аз имам този проблем генетично или щом вече имам “бирено шкембе, не може да го сваля и премахна. Това е от възрастта, вече е късно да се преборя с моята “плоча”. Всичко това не е вярно. Напълно възможно е!

Нормално е да мислиш всичко това.

Най-вероятно си пробвал всичко до сега и нищо не е работило. Важното е да знаеш, че това не е поредното магическо хапче или хранителна добавка със съмнителен произход.. Също така, няма да е нужно да платиш стотици левове за процедури, които дори са опасни за здравето ти. Всички тези празни обещания са вече в миналото...

ТОВА, ОТ КОЕТО СЕ НУЖДАЕШ, Е НЕЩО, КОЕТО РАБОТИ СЕГА И ТО БЪРЗО + ДА ИЗГЛЕЖДАШ стегнат и то не моментно, а завинаги.

Когато се погледнеш в огледалото или си на плажа, да се гордееш с това, което си постигнал.

ВЕЧЕ НЯМА ДА Е НУЖНО ДА СЕ ЧУВСТВАШ подут, отпуснат И дебел. НИСКОТО САМОЧУВСТВИЕ ЩЕ БЪДЕ В МИНАЛОТО.

От всички тези методи, които си опитвал през годините, винаги си знаел, че има нещо, което ще проработи, просто е трябвало да го намериш. Днес е обратното - то те намери! И ако си като повечето мъже, които имат този проблем, тогава вероятно вече знаеш, че всички прахчета, фет бърнари, кондиционни тренировки не само не помагат, но и са адски безполезни, дори понякога опасни за здравето.

Как открих 3-d упражненията против биреното шкембе?

Казвам се Иван Василев - основател на бранда Functional Bodies и за последните 15 години сме имали над 1 000 клиенти в нашите индивидуални тренировки. През 2018 нашият екип беше част от подготовката на 13тият българин изкачил Еверест: Слави Несторов. Като мъж, който цени силата, мъжествеността и функциалността на тялото, през годините съм опитвал стотици различни методи, с които не само да изглеждам по-добре, но и да бъда в ТОП кондиция. Поради тази причина, създадох тези упражнения не само за ТЕБ, но и за мен. По пътя открих какво работи и какво не работи, за да може днес да имаш достъп до напълно доказани методи, с които да изградиш тялото, което искаш и веднъж и завинаги да се отървеш от "биреното шкембе".

През 2018 екипът на Functional Bodies участва във физическата подготовката на 13-тия Българин, който изкачва Еверест успешно – Слави Несторов.

Сертификатите на иван василев
за последните 15 години

Сертификат за рехабилитация от Австралия

Сертификат за анатомия от САЩ

Сертификат за функционалност на тялото от Австралия

Сертификат за хранене при спортисти от Австралия

Сертификат за Neurodevelopment от Австралия

Сертификат за научо-доказани методи от Австралия

Сертификат за Neurodevelopment от Австралия

Сертификат за научо-доказани методи при гръбни тренировки от Австралия

Сертификат за програмен дизайн на тялото от Австралия

Сертификат от САЩ

5 ВАЖНИ НЕЩА, КОИТО ТРЯБВА ДА ЗНАЕШ ЗА “биреното шкембе”

1. Не можеш да премахнеш мазнините само в тази част на тялото с вълшебни хапчета, хранителни добавки, прахчета, фет бърнари и всички подобни от семейството. “Биреното шкембе” не се получава защото пиеш много бира, а се получава от така наречените висцерални(вътрешни) мазнини . Всички вълшебни добавки няма да те накарат да свалиш висцералните(вътрешни) мазнини от корема. За тях са нужни специални упражнения, които да укрепят мускулната стена на корема и да изчистят този тип мазнини.

2. Неопреновите колани НЕ премахват “биреното шкембе”. Тези колани работят само в рекламите. Когато носите нещо затоплящо на кръста и корема си, естествено е да се потите повече. Проблемът е, че това не са мазнини, а вода. Понеже тялото иска да се охлади в тази зона, то започва да се поти. Често след като махнете колана ще мислите, че сте свалили нужните килограми и коланът е свършил прекрасна работа. Веднага след като се рехидратирате, можете да видите, че коремът ви ще изглежда точно както преди. И за съжаление няма сте да загубите нито сантиметър.

3. Най-токсичните мазнини в тялото се намират в областта на корема. Коремната мазнина, известна още като висцерална мазнина(вътрешна), е най-токсичната форма на мазнини. Тя допринася за повишен риск от възпаление, висок холестерол, висока кръвна захар и хипертония, което от своя страна ви излага на повишен риск от сърдечни заболявания, инсулт, инфаркт и диабет.

4. Може да се отървеш от “биреното шкембе”, независимо от възрастта ти и колко “бърз метаболизъм” мислиш, че имаш. Тъй като мазнините по корема не са причинени от прекомерно консумиране на бира и няма как нещо като хапче или колан да премахне мазнините в тази определена зона. Няма значение дали имаш този проблем от 1 година или 20 години, всичко това ще може да се премахне със специализирани упражнения, които не само да стегнат мускулната стена на коремните мускули, но и да увеличат тестостерона, който ще ти позволи да увеличиш мускулната си маса в други части на тялото като гърба, гърдите, раменете и ръцете.

5. ЕДИНСТВЕНИЯТ ДОКАЗАН НАЧИН ДА СЕ ОТЪРВЕШ ТРАЙНО ОТ "биреното шкембе" Е…

...чрез поредица от прости, но все пак специално насочени движения в средната част на тялото - които правилно стимулират мускулния растеж и увеличават естественото производство на тестостерон. Тези подобряващи тялото движения, се фокусират върху стягането, изграждането и увеличаването на мускулните влакна, така че да изгориш ненужните и нездравословни мазнини в областта на корема. Най-лесният, бърз и доказан начин за трайното премахване на биреното шкембе при всеки мъж... Тази загуба на нездравословни излишни телесни мазнини е хубава, не само защото ще се чувстваш по-добре, но и ще разкрие плочките на корема, за които мечтаеш от години. НО е важно да знаеш, че няма да научиш тези движения в youtube или от треньора във фитнеса, те дори не знаят за тях...Тези упражнения на тялото НЕ се правят с типични тежести като във фитнеса. С обикновените машини и тежести от фитнеса, ще постигнеш обикновени резултати. Ти си тук за нещо уникално и различно. Може да правиш тези упражнения, където и както пожелаеш.

ПРЕДИ ДА ТИ КАЖЕМ КАК РАБОТЯТ 3-D УПРАЖНЕНИЯТА, С КОИТО ЩЕ ПРЕМАХНЕШ "БИРЕНОТО ШКЕМБЕ" ИСКАМЕ ДА ТИ КАЖЕМ ПЪРВО КАКВО НЕ СА ТЕ:

❌ Не са типичните упражнения във фитнеса, които не само не помагат, но и могат да увеличат РИСКА ОТ КОНТУЗИИ В КРЪСТА.

❌ Това също така не са магически хапчета, фет бърнари, прахчета, неопренови колани, които те убеждават, че ще изгориш мазнините в желаната зона. Както разбра вече, "биреното шкембе" не може да се премахне с такъв тип методи.

❌Това също така не е скъпа медицинска процедура, с опасност за здравето ти.

✅ Това са 3-измерни упражнения, с които ще можеш да стимулираш мускулният растеж и увеличиш естественото производство на тестостерон.

МОЖЕ БИ ВЕЧЕ СЕ ЧУДИШ КАКВО Е СПЕЦИАЛНОТО НА ТЕЗИ УПРАЖНЕНИЯ?

В средната част на тялото ни има 35 мускули, които са разделени на 4 основни групи. Когато тези мускули не се стимулират и приемаме прекалено много калории, се получават така наречените висцерални мазнини. Коремът ни започва не само да увисва, но от мазнините получаваме така нареченото “бирено шкембе”.

ТОВА Е ПРИЧИНАТА 3-Д УПРАЖНЕНИЯТА ДА РАБОТЯТ ТОЛКОВА ДОБРЕ - ТЕ УКРЕПВАТ И СТЯГАТ МУСКУЛАТУРАТА, КАТО ТОВА ВОДИ ДО ТРАЙНОТО ПРЕМАХВАНЕ НА мазнините в тази област.

*ВАЖНО е да знаеш, че това не са някакви странни упражнения, с които ще се чувстваш странно, ако ги правиш пред други хора. 3-D упражненията са предназначени за всеки мъж, който иска да изгради стегната коремна мускулатура и иска да увеличи естественото производство на тестостерон в тялото си, за да се чувства по-мъжествен, силен и пълноценен.

РЕЗУЛТАТИ НА НАШИ КЛИЕНТИ ПРЕЗ ГОДИНИТЕ

Включи се в програмата
Какво получаваш?

✅ Неограничен достъп до 3-D упражненията, с които да премахнеш "биреното шкембе".


✅ БОНУС #1 Упражнения за премахване на мазнините в областа на гърдите


✅ БОНУС #2 Упражнения за повишаване тестостерона и мъжественоста


✅ БОНУС #3 Съвет за балансиране на мъжките хормони


✅ БОНУС #4 Цялостна тренировъчна програма за фитнес


✅ БОНУС #5 Съвет за бързо възстановяване след тренировка с контрастни душове.


✅ БОНУС #6 Специфичен хранителен план целия период от 12 седмици


✅ БОНУС #7 Съвет за намаляване на мускулната треска.


✅ БОНУС #8 Съвети за хранителни добавки, които ще ти помогнат да забързаш процеса


✅ БОНУС #9 Техники за стречинг, мобилност и гъвкавост


✅ БОНУС #10 Затворена Facebook група, където ще можеш да питаш Иван специфични въпроси на живо

От 197 лв. само 97 лв.

цената се вдига след:

Дни
Часове
Минути
Секунди

Представи си болката...

Всеки път, когато се погледнеш в огледалото или видиш мъж с по-стегната преса от теб...Всеки път, когато си видиш корема и се сетиш, че е можело само с 3-4 пъти в седмицата да изглеждаш по-силен, мъжествен и стегнат. Спри да се чувстваш отпуснат, дебел и недостатъчен. Спри да завиждаш на добре изглеждащите мъже, бъди като тях.
*ВАЖНО: Прекомерните мазнините по тялото ни влошават здравето и увеличават риска от възпаление, висок холестерол, висока кръвна захар и хипертония, което от своя страна ви излага на повишен риск от сърдечни заболявания, инсулт, инфаркт и диабет. Колкото по-дълго отлагаме да се отървем от мазнините, толкова по-рисковано става за здравето ни.

Проучване направено през 2015 година в St. Anne’s University Hospital в Бърно, Чехия доказва, че хората със средно количество мазнини по тялото имат 87% по-малък шанс от заболявания като диабет, сърдечен удар и инсулт от тези със същия процент мазнини, но концентрирани главно по корема.

Включи се в програмата
Какво получаваш?

✅ Неограничен достъп до 3-D упражненията, с които да премахнеш "биреното шкембе".


✅ БОНУС #1 Упражнения за премахване на мазнините в областа на гърдите


✅ БОНУС #2 Упражнения за повишаване тестостерона и мъжественоста


✅ БОНУС #3 Съвет за балансиране на мъжките хормони


✅ БОНУС #4 Цялостна тренировъчна програма за фитнес


✅ БОНУС #5 Съвет за бързо възстановяване след тренировка с контрастни душове.


✅ БОНУС #6 Специфичен хранителен план целия период от 12 седмици


✅ БОНУС #7 Съвет за намаляване на мускулната треска.


✅ БОНУС #8 Съвети за хранителни добавки, които ще ти помогнат да забързаш процеса


✅ БОНУС #9 Техники за стречинг, мобилност и гъвкавост


✅ БОНУС #10 Затворена Facebook група, където ще можеш да питаш Иван специфични въпроси на живо

От 197 лв. само 97 лв.

цената се вдига след:

Дни
Часове
Минути
Секунди

FunctionalBodies 2021 © Всички права запазени

Политика на поверителностЗaщита на Личните Данни | Общи условия

0
Вашата количка е празна!

Все още не те добавили нищо.

Към магазина

Този сайт използва "бисквитки", за да подобри предлаганите услуги.