Безплатна тренировка на живо

премахни биреното шкембе за лятото и увеличи натурално производството на тестостерон

Дата и час: 25 май, 18:30 ч.

премахни биреното шкембе за лятото и увеличи натурално производството на тестостерон

Дата и час: 25 май, 18:30 ч.

Кой е иван василев

Иван Василев е професионален треньор с над 15 години опит. За това време е работил с над 1 000 човека на личните си тренировки. По настоящ момент Иван работи с известни личности и професионалини спортисти. През 2018 екипът му участва във физическата подготовка на 13-тия българин, който изкачва връх Еверест успешно - Слади Несторов. Притежава десетки сертификати за професионалните си умения от САЩ, Австралия и Англия. Любящ съпруг и баща на 2 прекрасни деца.

През 2018 екипът на Functional Bodies участва във физическата подготовката на 13-тия Българин, който изкачва Еверест успешно – Слави Несторов.

премахни биреното шкембе за лятото и увеличи натурално производството на тестостерон

Дата и час: 25 май, 18:30 ч.

Сертификатите на иван василев
за последните 15 години

Сертификат за рехабилитация от Австралия

Сертификат за анатомия от САЩ

Сертификат за функционалност на тялото от Австралия

Сертификат за хранене при спортисти от Австралия

Сертификат за Neurodevelopment от Австралия

Сертификат за научо-доказани методи от Австралия

Сертификат за Neurodevelopment от Австралия

Сертификат за научо-доказани методи при гръбни тренировки от Австралия

Сертификат за програмен дизайн на тялото от Австралия

Сертификат от САЩ

5 ВАЖНИ НЕЩА, КОИТО ТРЯБВА ДА ЗНАЕШ ЗА “биреното шкембе”

1. Не можеш да премахнеш мазнините само в тази част на тялото с вълшебни хапчета, хранителни добавки, прахчета, фет бърнари и всички подобни от семейството. “Биреното шкембе” не се получава защото пиеш много бира, а се получава от така наречените висцерални(вътрешни) мазнини . Всички вълшебни добавки няма да те накарат да свалиш висцералните(вътрешни) мазнини от корема. За тях са нужни специални упражнения, които да укрепят мускулната стена на корема и да изчистят този тип мазнини.

2. Неопреновите колани НЕ премахват “биреното шкембе”. Тези колани работят само в рекламите. Когато носите нещо затоплящо на кръста и корема си, естествено е да се потите повече. Проблемът е, че това не са мазнини, а вода. Понеже тялото иска да се охлади в тази зона, то започва да се поти. Често след като махнете колана ще мислите, че сте свалили нужните килограми и коланът е свършил прекрасна работа. Веднага след като се рехидратирате, можете да видите, че коремът ви ще изглежда точно както преди. И за съжаление няма сте да загубите нито сантиметър.

3. Най-токсичните мазнини в тялото се намират в областта на корема. Коремната мазнина, известна още като висцерална мазнина(вътрешна), е най-токсичната форма на мазнини. Тя допринася за повишен риск от възпаление, висок холестерол, висока кръвна захар и хипертония, което от своя страна ви излага на повишен риск от сърдечни заболявания, инсулт, инфаркт и диабет.

4. Може да се отървеш от “биреното шкембе”, независимо от възрастта ти и колко “бърз метаболизъм” мислиш, че имаш. Тъй като мазнините по корема не са причинени от прекомерно консумиране на бира и няма как нещо като хапче или колан да премахне мазнините в тази определена зона. Няма значение дали имаш този проблем от 1 година или 20 години, всичко това ще може да се премахне със специализирани упражнения, които не само да стегнат мускулната стена на коремните мускули, но и да увеличат тестостерона, който ще ти позволи да увеличиш мускулната си маса в други части на тялото като гърба, гърдите, раменете и ръцете.

5. ЕДИНСТВЕНИЯТ ДОКАЗАН НАЧИН ДА СЕ ОТЪРВЕШ ТРАЙНО ОТ "биреното шкембе" Е…

...чрез поредица от прости, но все пак специално насочени движения в средната част на тялото - които правилно стимулират мускулния растеж и увеличават естественото производство на тестостерон. Тези подобряващи тялото движения, се фокусират върху стягането, изграждането и увеличаването на мускулните влакна, така че да изгориш ненужните и нездравословни мазнини в областта на корема. Най-лесният, бърз и доказан начин за трайното премахване на биреното шкембе при всеки мъж... Тази загуба на нездравословни излишни телесни мазнини е хубава, не само защото ще се чувстваш по-добре, но и ще разкрие плочките на корема, за които мечтаеш от години. НО е важно да знаеш, че няма да научиш тези движения в youtube или от треньора във фитнеса, те дори не знаят за тях...Тези упражнения на тялото НЕ се правят с типични тежести като във фитнеса. С обикновените машини и тежести от фитнеса, ще постигнеш обикновени резултати. Ти си тук за нещо уникално и различно. Може да правиш тези упражнения, където и както пожелаеш.

В средната част на тялото ни има 35 мускули, които са разделени на 4 основни групи. Когато тези мускули не се стимулират и приемаме прекалено много калории, се получават така наречените висцерални мазнини. Коремът ни започва не само да увисва, но от мазнините получаваме така нареченото “бирено шкембе”.

премахни биреното шкембе за лятото и увеличи натурално производството на тестостерон

Дата и час: 25 май, 18:30 ч.

РЕЗУЛТАТИ НА НАШИ КЛИЕНТИ ПРЕЗ ГОДИНИТЕ

Представи си болката...

Всеки път, когато се погледнеш в огледалото или видиш мъж с по-стегната преса от теб...Всеки път, когато си видиш корема и се сетиш, че е можело само с 3-4 пъти в седмицата да изглеждаш по-силен, мъжествен и стегнат. Спри да се чувстваш отпуснат, дебел и недостатъчен. Спри да завиждаш на добре изглеждащите мъже, бъди като тях.
*ВАЖНО: Прекомерните мазнините по тялото ни влошават здравето и увеличават риска от възпаление, висок холестерол, висока кръвна захар и хипертония, което от своя страна ви излага на повишен риск от сърдечни заболявания, инсулт, инфаркт и диабет. Колкото по-дълго отлагаме да се отървем от мазнините, толкова по-рисковано става за здравето ни.

Проучване направено през 2015 година в St. Anne’s University Hospital в Бърно, Чехия доказва, че хората със средно количество мазнини по тялото имат 87% по-малък шанс от заболявания като диабет, сърдечен удар и инсулт от тези със същия процент мазнини, но концентрирани главно по корема.

премахни биреното шкембе за лятото и увеличи натурално производството на тестостерон

Дата и час: 25 май, 18:30 ч.

FunctionalBodies 2021 © Всички права запазени

Политика на поверителностЗaщита на Личните Данни | Общи условия

0
Вашата количка е празна!

Все още не те добавили нищо.

Към магазина

Този сайт използва "бисквитки", за да подобри предлаганите услуги.